Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daar zijn ze weer: 7 x fijne Nijmeegse aanbiedingen voor thuisblijvers

Door Ilse Zoutewelle 9 april 2020

Normaal gesproken struinen we de winkelstraten af op zoek naar de fijnste aanbiedingen en acties. Omdat dit nu even niet gaat, hebben we een paar leuke alternatieven gevonden. Gewoon vanuit je bank, want de deur hoef je voor deze acties niet uit. Deze aanbiedingen in Nijmegen wil je niet missen!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Elke dag een gratis film

Een gezellig avondje naar de bioscoop zit er niet in, dus komt de bioscoop naar jou. Pathé Thuis geeft tot en met dinsdag 28 april elke dag een gratis film weg. Via social media wordt er om 09.00 uur een code gedeeld waarmee je de film van die dag tot 23.59 uur kunt bekijken. Afgelopen dagen kon je al genieten van Rambo: last blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Disturbing The Peace. Alle genres komen aan bod, dus hou Facebook en Instagram story in de gaten!

Vogelcursus voor nop

Aanbiedingen in Nijmegen
Foto: Unsplash

Valt het jou ook ineens op hoeveel vogels er eigenlijk in je tuin of het park rondvliegen? Dat hebben meer mensen. Daarom heeft de Vogelbescherming een gratis vogelcursus online gezet. Hiermee leer je in tien lessen meer over de vogels die rond je huis vliegen. Heb je meteen wat interessante weetjes paraat voor de volgende houseparty met je vrienden! Je kunt de cursus hier downloaden. 

Online shoppen met 20% korting

Aanbiedingen in Nijmegen
Foto: Unsplash

Het is zaterdag National Glamour Day! Normaliter betekent deze dag dat je – met de Glamour in je hand – korting krijgt bij het shoppen in de stad. Vanwege corona is de actie online gegaan, waardoor je veilig thuis kunt winkelen. Je krijgt onder meer 20% korting op heel veel items van H&M, Asos, About You, Esprit en The Little Green Bag. Kijk voor alle kortingscodes en deelnemende webshops op de website van Glamour.

Fietsaccessoires

Is fietsen je nieuwe hobby geworden? Dan hebben we een hele fijne aanbieding voor je. Je betaalt nu nog maar 1,59 euro voor alle fietsaccessoires bij Blokker. Let op: kies je er voor om buiten een ommetje te maken op de fiets? Houd je dan aan de richtlijn van het RIVM.

Alle fietsaccessoires van € 1,99 voor € 1,59


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend09:30 - 18:00

Broerstraat 25C, Nijmegen

Bekijk meer:warenhuizen

Olaz

Kruidvat heeft een hele goede deal. Koop je een product van Olaz? Dan krijg je de tweede gratis. Laat dat babybillenhuidje maar komen!

Olaz van € 13,98 voor € 6,99


Meer over Kruidvat Burchtstraat ontdekken?

Kruidvat Burchtstraat drogisterijen

Geopend09:00 - 18:00

Burchtstraat 53, Nijmegen

Bekijk meer:drogisterijen

Haar- en baardtrimmer

Groeit jouw haar als een malle, maar vind je het onzin om veel te veel geld uit te geven aan een goede trimmer? Wij snappen ‘m en de Lidl gelukkig ook. Daarom komen zij met een hele chillen aanbieding. Voor een haar- en baardtrimmer ben je nog net geen twee tientjes kwijt. Is dat een deal of een deal?

Haar- en baardtrimmer €17.99

Baardtrimmeropzetstuk met kamopzetstuk (instelbare lengte 3/6/9/12 mm) Wanneer de accu leeg is kan h...

Meer over Lidl ontdekken?

Lidl supermarkten

Geopend08:30 - 20:00

Hatertseweg 827, Nijmegen

Bekijk meer:supermarkten

Karwei spot Tibor

Heb jij de afgelopen tijd eindelijk tijd gehad om het huis onder handen te nemen? Mooi zo, want bij Karwei haal je nu spot (goedkope) lampjes met een industriële look. Ze zijn zwart, dus je hoeft je geen zorgen te maken of ze matchen met je interieur. 😉

Karwei spot Tibor van € 39,95 voor € 29,95


Meer over Karwei ontdekken?

Karwei bouwmarkten

Geopend09:00 - 21:00

Industrieweg 103A, Nijmegen

Bekijk meer:bouwmarkten

Nog meer fijne aanbiedingen vind je hier:

Alle Danerolles van € 1,95 voor € 1,46

per stuk

Beste elitehaver van € 2,49 voor € 1,69

Zak 200 gram.

Ola Viennetta van € 5,38 voor € 2,69

2 dozen à 750 ml combineren mogelijk
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.