5 x dit kun je helemaal gratis ophalen in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 11 januari 2018

Iets nieuws is altijd leuk, en als dat gratis is nog leuker! Wij struinden de Nijmeegse Marktplaatsadvertenties af en vonden deze gratis af te halen pareltjes.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een gratis bank

Bank
Deze bank is gratis af te halen op Marktplaats.

Janne gaat verhuizen en biedt daarom deze bank gratis aan op Marktplaats. Ze schrijft erbij:
Bank is gebruikt, maar is in een prima staat. De bank is ongeveer 210/220 cm breed. Zit en ligt heerlijk! Gaat weg in verband met verhuizing. Volgende week op te halen. Hier bekijk je de advertentie.

Eenpersoons bed

bed
Gratis bed af te halen op Marktplaats.

Wil jij een leuk bed voor in de logeerkamer maar heb je niet veel te besteden óf vind je het gewoon zonde om een nieuwe te kopen als iemand anders ervan af wil? Dit bed van 90 centimeter bij 200 centimeter is gratis af te halen, inclusief elektrische lattenboden. Bekijk de advertentie hier.

Karl May pockets

boeken
Gratis af te halen reeks boeken.

Wie fan is van de Duitse schrijver Karl May kan z’n hart ophalen: je kunt gratis de eerste 25 delen van de wereldberoemde serie Winnetou en Old Shatterhand ophalen. Je krijgt dan ook 4 pockets uit de tweede reeks (36, 46, 47, 50). Waarbij ook deel 50 over het leven van Karl May. De eigenaar van de boeken heeft ze in 55 jaar meermaals gelezen en dat zie je ook wel, maar hoe mooi is dat eigenlijk. Bekijk hier de advertentie.

Sieraden

sieraden

Gratis bling is nooit weg, en zeker niet deze leuke oorbelletjes en ketting op de foto. In ruil voor een chocoladereep haal je ze op in Nijmegen. Bekijk de advertentie hier.

Buikspiertrainer

buikspier

Is het tijd voor een wasbordje maar kun je er wel wat ondersteuning bij gebruiken? Deze buikspiertrainer is zo goed als nieuw en helemaal gratis op te halen in Nijmegen. Bekijk de advertentie hier.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶