Meer weten over indebuurt en onze aanpak? We hebben een aantal duidelijke uitgangspunten geformuleerd, ontdek ze hier.

indebuurt is positief en gezellig

Ons doel is inwoners en ondernemers dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat de stad leuk maakt. Zo staan we stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen. Hierbij vinden we het belangrijk om uit te gaan van het goede. Anders dan vele nieuwsmerken staan we dan ook minder stil bij bijvoorbeeld ramkraken en inbraken in de stad. We snappen dat dit ook nieuws is, maar maken de bewuste keuze om deze nieuwsvoorziening grotendeels aan andere nieuwsmerken over te laten zoals onze collega’s van de Gelderlander.

indebuurt wil (lokale) ondernemers helpen

Inwoners en ondernemers maken de stad tot wat het is. We vinden het dan ook belangrijk dat we bijdragen aan de saamhorigheid in de stad en beide groepen de aandacht geven die ze verdienen. Dit betekent dat we naast leuke interviews met de inwoners ook de ondernemers geregeld een podium bieden. Zo staat onze redactie volop stil bij relevante nieuwtjes rondom ondernemers, maar geven we ook ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te promoten.

indebuurt is daar waar onze doelgroep zit

De ene persoon volgt ons graag via de website, de ander via Facebook en weer een ander via de nieuwsbrief. Aangezien indebuurt inwoners zo goed mogelijk wil bedienen, zorgen we ervoor dat we via verschillende media beschikbaar zijn.

indebuurt gelooft in samenwerking

Met een kleine redactie per stad doet indebuurt haar best om inwoners zo goed mogelijk te voorzien van lokale nieuwtjes. Dit lukt heel aardig, maar zonder hulp weten we zeker dat we mooie dingen missen. Om die reden geloven we in samenwerking met inwoners en ondernemers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze nieuwsvoorziening uitgebreider en nog relevanter kan zijn. Dit doen we onder andere door inwoners te betrekken bij indebuurt: we vragen naar de beste plekken in de stad, zijn benieuwd naar meningen over alles wat er gebeurt in de stad én over indebuurt. We werken samen aan mooie artikelen, we delen foto’s en daarnaast is indebuurt altijd heel erg blij met tips.

indebuurt blijft ontwikkelen

Net als de stad is ook indebuurt continue in ontwikkeling. Inmiddels zijn we actief in meer dan 20 steden. Daarnaast luisteren we continue naar feedback, analyseren we bezoekcijfers en spelen we in op de dingen die spelen in de steden.
Blijven ontwikkelen betekent ook dat we zaken gaan proberen die niet altijd slagen of even goed in de smaak vallen. Alleen op deze manier blijven we groeien.

Persgroep Nederland merkenoverzicht

indebuurt is transparant

We zijn een commerciële organisatie, wat betekent dat een aantal van de artikelen die we brengen van (lokale) adverteerders afkomstig is. Uiteraard zijn deze verhalen voorzien van een duidelijk kenmerk, zodat de bezoekers weten waar ze aan toe zijn. De inkomsten gebruiken we grotendeels om onze redactie en ontwikkelingen aan ons platform te bekostigen.

Meer weten over adverteren op indebuurt? Ontdek de mogelijkheden.

indebuurt is onderdeel van DPG Media

DPG Media is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Indebuurt draagt de andere merken binnen DPG Media een warm hart toe. Dit zien bezoekers van indebuurt terug op onze site via diverse integraties (bijv. de huis-aan-huis krant en het laatste nieuws van het AD).