Namasté! 5 x hier in Nieuwegein kan jij terecht voor een yogales

Ontspannen, leniger worden of vind jij de benamingen van de houdingen gewoon leuk klinken? Welke reden jij ook hebt om yoga te willen doen, in Nieuwegein hoef je niet ver te zoeken voor een yogales. We zetten een aantal opties voor je op een rij. Kom maar op met die downward facing dog.

Yoga Studio Nieuwegein

YinYang, Hatha, Easy Hatha: naast een aantal reguliere yogavormen, kun je bij Yoga Studio Nieuwegein terecht voor zwangerschaps- en familieyoga. En wil je verder dan alleen het volgen van de dagelijkse lessen? Dan zijn er workshops mediteren, leren omgaan met stress, of onderga een ontspannende klankschalensessie. Je kunt je eerst ook inschrijven voor een gratis proefles.

Yoga Nu

Foto ter illustratie (unsplash)

Voor de mannen, die vaak ondervertegenwoordigd zijn bij een gemiddelde yogales, heeft Yoga Nu in Nieuwegein iets bedacht: Broga. Dat is een les voor bro’s only. Slim! Daarnaast heb je er keuze uit 20 (!) verschillende lessen. Van hele intensieve yoga waar je van gaat zweten tot yoga waarbij je echt naar binnenkeert. De studio wordt gerund door Vincent Millarson en zijn dochter Denise. Meer informatie lees je hier.

Yoga Veda

Foto ter illustratie (Pixabay)

In de studio van Yoga Veda ligt de focus niet alleen op bewegen en in de (juiste) houdingen staan. Een yogales bevat alle onderdelen van yoga, belooft eigenaresse Marilyn Verkleij. Daar horen naast de bewegingen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, oefeningen om het lichaam wakker te maken en zelfs een beetje wetenschap en filosofie bij. Je kunt bij Marilyn terecht voor groepslessen, individuele lessen en ze komt ook graag bij je langs op je werk. Meer weten? Klik dan hier.

DEMIX

Logo DEMIX

Mocht je yoga leuk vinden, maar niet zo leuk dat je alleen maar yoga wilt doen, dan is DEMIX misschien iets voor je. Bij deze sportschool kun je terecht voor fitness, groepslessen, judo, personal training, zwemmen, leefstijlprogramma’s en fysiotherapie, maar ook de zonnebank en een luxe sauna horen erbij. Dat is ook een vorm van balans, toch? Met een dagpas (10 euro) kan je een dagje de lessen komen proberen. Meer informatie lees je hier.

Yoga Lieke

Screenshot van de website van Yoga Lieke

Lieke de Winter werkte altijd als coach totdat ze in aanraking kwam met hatha yoga. Die vorm bracht haar onder andere van haar pijnklachten af en ze wist wat haar te doen stond. In haar eigen yogastudio Yoga Lieke geeft ze nu zelf yogalessen (swasitha/hatha), coachingsessies, triggerpointbehandelingen, (ayurvedische) massages en klankschalensessies. Neem hier contact met Lieke op voor een (proef)les.

Lees ook:

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Gespreid bedje: 5 x slapen in een bed & breakfast naast de deur”

Gespreid bedje: 5 x slapen in een bed & breakfast naast de deur

Ga naar “Handig: alles wat je moet weten over de milieustraat in Nieuwegein”

Handig: alles wat je moet weten over de milieustraat in Nieuwegein

Ga naar “Warme winterdagen: 5 x knusse Airbnb’s dichtbij huis”

Warme winterdagen: 5 x knusse Airbnb’s dichtbij huis

In onze gids