Leuk dat je meer wilt weten over indebuurt. Hier zie je onze uitgangspunten, aanpak en nog veel meer.

indebuurt focust op positief nieuws 

Nieuwe winkels, woningen, gemeentenieuws of eettentjes: daarover schrijven we bij indebuurt. Ons doel is om inwoners en ondernemers dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat de stad leuk maakt, we zijn namelijk graag in de stad! We snappen dat er soms ook minder positief nieuws is. Denk aan een groot ongeluk of ramkraak. Die onderwerpen belichten we soms wel, als het echt het gesprek van de dag is. 

indebuurt licht de stadsgenoot uit

Op indebuurt vind je niet alleen nieuws. We focussen ook op verhalen van stadsgenoten. Zo laten we zien hoe stadsgenoten wonen via de rubriek ‘Binnenkijken bij’ of vertellen ze over hun favoriete plekken. 

indebuurt geeft ondernemers een platform 

Lokale ondernemers zijn onze helden en daarom kunnen zij ook een platform bij indebuurt krijgen. Dat kan ook via branded content (betaalde artikelen). Als het om een betaald artikel gaat, geven we dit duidelijk aan door bijvoorbeeld ‘aangeboden door’ toe te voegen. Meer weten over adverteren op indebuurt? Ontdek de mogelijkheden.

indebuurt is daar waar onze doelgroep zit

De ene persoon volgt ons graag via de website, de ander via Facebook of Instagram en weer een ander via de nieuwsbrief of pushmeldingen. Aangezien indebuurt inwoners zo goed mogelijk wil bedienen, zorgen we ervoor dat we via verschillende platformen beschikbaar zijn.

indebuurt blijft ontwikkelen

Net als de stad is ook indebuurt continue in ontwikkeling. Inmiddels zijn we actief in meer dan 30 steden. Daarnaast luisteren we continue naar feedback, analyseren we bezoekcijfers en spelen we in op de dingen die spelen in de steden. 

Tekst loopt door onder het kaartje >

indebuurt is onderdeel van DPG Media

indebuurt is onderdeel van DPG Media. Dit is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. indebuurt draagt de andere merken binnen de DPG Media een warm hart toe.

indebuurt biedt stageplekken 

indebuurt verwelkomt regelmatig nieuwe stagiaires. Zij werken mee op de redactie en gaan op pad. Stagiaires krijgen veel kansen bij indebuurt. Meer daarover lees je hier. Zoek je een baan als redacteur bij indebuurt? Openstaande vacatures vind je op deze pagina