Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woningzoekers, let op! Je kunt binnenkort naar de open dag van een heel tof project

Aangeboden door Steenvlinder 23 maart 2019

We hebben er al eens eerder over geschreven: de oude Nijverheidsschool van Leiden wordt helemaal omgetoverd tot een gloedje nieuwe wijk, met kluswoningen en zelfbouwkavels. Daarover hebben wij weer interessante nieuwtjes gekregen.

Open Dag

Pak je agenda erbij, je mooiste markers en schrijf het in hoofdletters op: 30 maart moet je bij de Nijverheid aan de Toussaintkade zijn. Daar kun je namelijk van 12.00 tot 16.00 uur de open dag bezoeken, waarop je alles te weten komt over dit unieke woonproject. Mila, van Steenvlinder, vertelt: ”Iedereen die geïnteresseerd is welkom op deze dag. Of je nu interesse hebt in een kavel, kluswoning, of gewoon heel benieuwd bent hoe het uitziet hier. Misschien heb je hier vroeger zelf wel op school gezeten en ben je benieuwd wat er van dit pand gaat worden.”

Het programma

Mila vertelt ons hoe de open dag eruit komt te zien en dat belooft een gezellige en interessante bijeenkomst te worden. ”We leiden iedereen, in groepjes, rond door de gebouwen en het gebied. Je kunt zelf ook flink op ontdekkingstocht: van de entree naar de gymzaal, via het schoolplein richting de zelfbouwkavels en de kelder in voor een gezellige informatiemarkt. Geïnteresseerden kunnen hier informatie inwinnen van architecten, financiële experts en ook betreffende de duurzaamheid van een woning. De open dag is ook erg de moeite waard als je gewoon vrijblijvend een kijkje wilt komen nemen. We hebben lekkere hapjes, koffie en vermaak voor de kinderen is ook geregeld,” aldus Mila. Een programma voor het hele gezin dus!

Beeld: Steenvlinder

Kluswoningen

We komen nog even terug op de twee onderdelen van dit project. Want hoe zat het ook alweer? De Oude Nijverheidsschool is verdeeld in kluswoningen. Je krijgt dus de kans om een voormalig klaslokaal of de vroegere gymzaal om te bouwen tot jouw droomwoning! De kluswoningen variëren in prijs van €190.000 en €562.000. Qua oppervlakte liggen de woningen tussen de 72 vierkante meter en 186 vierkante meter. Je kunt hier alvast een kijkje nemen.

Zelfbouwkavels

Naast de oude Nijverheidsschool komen 24 ruime zelfbouwkavels, deze variëren van 54 m2 tot 111 m2. Iedere kavel heeft zijn eigen mogelijkheden, waardoor elke woning er anders uit komt te zien. De prijzen liggen tussen de €105.000 en de €166.000. Klik hier om alvast de zelfbouwkavels online te bekijken. Mila raadt iedereen die geïnteresseerd is aan om zich vrijblijvend aan te melden. ”Als je je aanmeldt word je op de hoogte gehouden van alles wat er rondom het project speelt. Je kunt later aangeven in welke kluswoning of kavel je interesse hebt en wat je eventuele tweede keus is. Een aanmelding kun je altijd vrijblijvend weer terugtrekken, maar zo weet je in elk geval dat je niets mist!” Klik hier om je online aan te melden. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steenvlinder. Meer over Steenvlinder ontdekken?

Steenvlinder makelaars

GeopendHele dag

Oosteinde 237, Voorburg

Bekijk meer:makelaars