Voor de handige Harry’s: 3 x deze kluswoningen staan te koop in Leiden

Door Lotte van den Elsen 11 februari 2019

Gaat jouw hartje sneller kloppen wanneer je Extreme Home Makeover op televisie ziet? Is ‘Bouwval gezocht’ voor jou niet alleen een programma, maar een levensmissie? Zoek niet verder! Deze drie kluswoningen staan momenteel te koop in Leiden.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Willemstraat 21

Deze woning ligt aan de rand van het centrum, in het Noorderkwartier. Dit stekkie heeft een woonoppervlakte van 90 vierkante meter. Op de begane grond vind je de woonkamer, keuken en bijkeuken. De twee slaapkamers en badkamer liggen op de eerste etage. Ook is er een tuin gelegen op het zuiden. Het huis moet flink opgeknapt worden en kan helemaal naar smaak worden verbouwd. Er is ook mogelijkheid voor een dakopbouw, voor mensen die het hoger op willen zoeken.

Schubertlaan 243

Dit appartement ligt op de tweede verdieping van een appartementencomplex in de Componistenwijk. Het heeft een woonoppervlakte van 82 vierkante meter en er zijn drie kamers. Het balkon heeft een panoramisch uitzicht over de Korte Vliet, je zit hier lekker in het groen dus. In de onderbouw van het complex heb je een aparte berging met extra opslagruimte. Dit appartement moet wel flink opgeknapt en gemoderniseerd worden, met name de keuken heeft wat werk nodig. Handjes uit de mouwen dus!

Spieghelstraat 38

Deze benedenwoning ligt in de Lage Mors, op loopafstand van het centraal station. Het huis is gebouwd in 1933 en heeft een woonoppervlakte van 55 vierkante meter. De woning heeft één slaapkamer en een zonnige tuin. Voor je hier in kunt trekken moet er nog wel flink wat gebeuren. De woning moet namelijk volledig aangepast worden naar de huidige wooneisen. Het voordeel is natuurlijk dat je dit stekkie daarom helemaal naar eigen smaak kunt inrichten!

 

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen