Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waanzinnig! Zo zien de nieuwbouwwoningen in project Kop van Rhijn er van binnen uit

Aangeboden door BPD (Bouwfonds Property Development) BV 19 februari 2020

Op nog geen vijftien minuten fietsen van de Leidse binnenstad, gelegen aan de Oude Rijn in Oegstgeest, wordt gewerkt aan twintig woningen en nog eens 44 nieuwbouwappartementen. Kop van Rhijn heet het project en de ene woning is nog mooier dan de andere. Nieuwsgierig naar hoe die woningen er van binnen uitzien? Kijk even binnen met onderstaande foto’s. Zeg nou zelf: dat is toch waanzinnig mooi?

Pssst, van de boothuizen en watervilla’s is nog niet alles verkocht.

Van boothuis tot watervilla en van appartement tot grachtenpand… Het nieuwbouwproject Kop van Rhijn in Oegstgeest bestaat uit ruim zestig huizen met elk zo een eigen sfeer en uitstraling. Je zit vanaf de locatie aan de Oude Rijn rechtstreeks aan de vaarroute tussen Leiden en de Kagerplassen. Recreatieplas het Valkenburgse meer is nóg dichterbij en ook Katwijk is goed bereikbaar.

Split level

Je ziet het meteen; de boothuizen op foto 1 in onderstaand fotoalbum hebben een heel fijne indeling met als centrale punt de keuken op een split level verdieping. Tijdens feestjes staat de visite in de keuken én de woonkamer en dan nóg kan iedereen met elkaar kletsen.

Door de vele ramen en hoge plafonds is het superlicht. En je kijkt uit op het water vanuit de woonkamer.

(lees verder onder de afbeeldingen van het boothuis en van de watervilla)

Interieur van het boothuis in de Kop van Rhijn. Foto: BPD
De watervilla. Foto: BPD

Elke dag vakantie in je watervilla

Het interieur van de watervilla’s is te gek, maar kijk vooral even iets verder dan de glazen deur. Want die tuin…! Breed, op het zuidoosten én aan een uitloper van de Oude Rijn. Dankzij de openslaande deuren haal je buiten naar binnen. Zo wordt het in deze watervilla’s elke dag een beetje vakantie.

Niet aan zee, maar wel met een zee aan ruimte. Want deze woningen hebben een woonoppervlakte van 194 m2.

Blikvangers

Op de foto’s hieronder zie je het interieur van het grachtenpand, van een van de appartementen en van de ‘special’. Deze woningen zijn allemaal al verkocht, maar we gunnen je graag een kijkje binnen. Gewoon omdat het kan. En omdat het prachtig is om te zien. Fiets of vaar jij hier binnenkort een keer langs, dan weet je ongeveer hoe het er van binnen uitziet.

De grachtenpanden, watervilla’s en boothuizen van het project Kop van Rhijn, staan op het eigen eilandje. En op de terrassen aan het water van deze woningen vangen de bewoners de hele dag door zon.

(Lees verder onder de afbeeldingen)

Alle grachtenpanden zijn inmiddels verkocht. Foto: BPD
Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Foto: BPD
De watervilla 'special' zit in het hoogste pand van het project Kop van Rhijn. Foto: BPD

Een andere blikvanger van jewelste is het meest exclusieve gebouw van het project: de waterwoning ‘special’. Gigahoog met vier woonlagen, statig en stoer. En de voor- en achterkant zijn niet van elkaar te onderscheiden. Want overal zijn openslaande deuren.

Op eenzame hoogte

Bovenin het appartementencomplex zijn ook nog eens twee penthouses gebouwd. Samen met slechts één andere buur deelt de bewoner die bovenste woonlaag. En daardoor hebben beide penthouses drie eigen terrassen. Elk met een adembenemend mooi uitzicht.

Nog enkele te koop

Al deze woningen zijn dus onderdeel van het project Kop van Rhijn in Oegstgeest. Nog niet alle bootwoningen en watervilla’s zijn verkocht. Meer weten over dit project, bekijk de site. Dat kan door op de oranje button hieronder te klikken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BPD (Bouwfonds Property Development) BV. Meer over BPD (Bouwfonds Property Development) BV ontdekken?

BPD (Bouwfonds Property Development) BV

Poortweg 2, Delft