Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verkoop nieuwbouw op 15 minuten fietsen van Leidse binnenstad gaat van start

Aangeboden door VORM 7 november 2019

Als je houdt van de reuring van Leiden, maar je vindt het er net even te druk om er te wonen, kun je uitwijken naar Warmond. Daar wordt het Hof van Liduina gebouwd. Dat is maar een kwartier fietsen naar de binnenstad van Leiden. Het project bestaat uit twintig ruime eengezinswoningen en acht beneden- en bovenwoningen. Allemaal duurzaam. Nieuwsgierig? Donderdag 14 november is de start van de PreSale in De Oude Tol te Sassenheim.

Het project Hof van Liduina wordt gebouwd achter Het Gastenhuis Liduina aan de Endepoellaan. Dat ligt vlak bij de Klinkenbergerplas en Het Joppe, waar je heerlijk kunt recreëren. In de zomer kun je er zwemmen en het is een favoriete plek voor hardlopers en wandelaars. Het winkelcentrum, restaurantjes, cafés en de jachthaven waar het zomers een gezellige drukte is, liggen op loopafstand.

Gasloos

De twintig eengezinswoningen zijn gasloos gebouwd en hebben een woonoppervlak van ruim 111 tot 117 vierkante meter. Er zijn drie slaapkamers en als je wilt kun je op zolder ook slaapkamers maken. De woonkamers hebben een open keuken. Als je kiest voor een beneden- of bovenwoning heb je de beschikking over twee slaapkamers.

Het benedenhuis heeft een tuin en als je boven woont heb je een terras waar je lekker buiten kunt zitten. Het woonoppervlak is ongeveer zesenzestig of vierenzeventig vierkante meter.

Voordeeltje op de hypotheek

Het voordeel is dat alle woningen duurzaam zijn uitgevoerd. Om die reden geven banken behoorlijke hypotheekvoordelen. Lagere maandlasten en rentekorting maken allemaal onderdeel uit van de Duurzaamheidshypotheek.

PreSale in Sassenheim

Nog steeds nieuwsgierig? Ga dan donderdag 14 november naar het PreSale event. Het PreSale event is van 19.00 tot 20.30 uur in partycentrum De Oude Tol aan de Hoofdstraat te Sassenheim. Je wordt dan geïnformeerd en kunt uitgebreide informatie krijgen over de verschillende woningen en het project.

Bovendien kun je een afspraak met VORM Sales & Finance te maken voor een kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken starten op dinsdag 19 november vanaf 09.00 uur.

Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt het inschrijfformulier PreSale, dat je via de website hebt ingevuld, uitgebreid met je doorgenomen. Dit formulier staat vanaf dinsdag 12 november op de website van Hof van Liduina.

Meer informatie? Klik op de oranje button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM dienstverlening

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:dienstverlening