Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is je kans! Tover een oud klaslokaal om tot jouw droomwoning

Aangeboden door Steenvlinder 28 april 2019

Een eigen woning vinden in Leiden is nog geen makkelijke opgave. Daarom zijn wij ook erg enthousiast over het project de Nijverheid. Dit voormalige schoolgebouw wordt omgetoverd tot een nieuw woonterrein met koophuizen en kluswoningen. Klussers kunnen nu hun kans grijpen! 

De Nijverheid

Handige Harry’s in Leiden kunnen nu hun kans grijpen, want het is nog mogelijk om je in te schrijven voor een kluswoning. Tover een oud klaslokaal om tot jouw droomappartement. Of maak jouw eigen stekkie in de voormalige gymzaal. Hoe tof is dat?! Er is van alles mogelijk. Zo zijn er loftwoningen, maar ook maisonettewoningen met twee of drie lagen. Daar heb je een kelder als souterrain.

Beeld: Steenvlinder

Voor ervaren klussers én dummies

Wat natuurlijk fantastisch is aan een kluswoning, is dat je álles zelf kunt bepalen. De indeling van je huis, wat je wel en niet wilt hebben. Een washok of een kantoortje, een open keuken of een extra grote woonkamer, alles kan! Misschien denk je: mooi verhaal, maar ik kan helemaal niet klussen? Niet getreurd, je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Als je besluit om alles zelf te regelen, bespaar je in de kosten maar heb je wat meer tijd en kennis nodig. Wil je het liever iets eenvoudiger houden, dan kun je gewoon een externe partij inhuren.

Steenvlinder regelt duurzaamheid

Wat in ieder geval fijn is, is dat Steenvlinder al een hoop voor de klussers heeft geregeld. Zo zijn er nieuwe voordeuren geplaatst, kozijnen vervangen, dakterrassen aangelegd en kabels en leidingen doorgetrokken naar de meterkasten. Ook is een stukje dak voor je zonnepanelen en een warmtelus om je warmtepomp op aan te sluiten al voor je geregeld. Dit zit allemaal bij de kavelprijs inbegrepen. En dan komt er nog een mooi extraatje bij: een deelauto voor de bewoners van de Nijverheid. Deze wordt vijf jaar lang door Steenvlinder ter beschikking gesteld en alle bewoners mogen er gebruik van maken. Je betaalt alleen de benzinekosten. Super!

Beeld: Steenvlinder
Beeld: Steenvlinder

Inloopspreekuur 1 mei

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over dit project? Dat kan heel makkelijk! Op 1 mei wordt er een open spreekuur gehouden. Tussen 15.00 en 18.00 uur kun je vrijblijvend langskomen op de locatie (Toussaintkade 51). Je kunt extra info vragen en de locatie nog even verkennen. Wie weet spot je wel jouw toekomstige droomwoning! Heb je je nog niet ingeschreven voor dit project? Doe dit dan snel!


Meer over Steenvlinder ontdekken?

Steenvlinder makelaars

GeopendHele dag

Oosteinde 237, Voorburg

Bekijk meer:makelaars