Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Benieuwd naar de waarde van je woning? Ontdek het op RE/MAX Taxaterdag

Aangeboden door RE/MAX Makelaarsgilde Leiden 15 oktober 2019

Je hebt je oog laten vallen op het droomhuis dat nu eindelijk te koop staat en mijmerend zit je op je bank. Je kijkt om je heen en vraagt je af: ‘wat zou mijn huis waard zijn?’ Stel je nou voor dat jouw woning genoeg opbrengt zodat je het huis van je dromen kunt bekostigen? De makelaars van RE/MAX Makelaarsgilde komen zaterdag 26 oktober op Taxaterdag graag bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Binnen twintig minuten is duidelijk hoeveel je woning waard is. Met die wetenschap kun je je plan trekken. Wil je verhuizen? Dan weet je wat je huis op kan brengen. Maar misschien ben je gewoon nieuwsgierig en heb je geen plannen om ergens anders te gaan wonen. Een tevreden klant die eerder gebruik maakte van de snelle taxatie twijfelde wat hij met zijn gezin wilde gaan doen. Verhuizen of een fikse verbouwing? “Doordat de RE/MAX-makelaar zo snel de waarde van onze woning kon berekenen, konden wij stappen maken. Echt super fijn”, vertelde de klant.

Laagdrempelig en gratis

Het waarderapport dat op Taxaterdag wordt opgemaakt, is kosteloos. Een mooi gebaar van RE/MAX Makelaarsgilde. “De huizenmarkt heeft de laatste tijd een flinke sprong gemaakt. We weten dat veel mensen benieuwd zijn naar de huidige waarde van hun woning. Bijvoorbeeld omdat ze verhuisplannen hebben. Vandaar dat we Taxaterdag in het leven hebben geroepen. Een laagdrempelige zaterdag waarop een van onze makelaars graag bij de mensen langskomt om de waarde van het huis te bepalen. En om in aanmerking te komen voor zo’n waardebepaling is een verhuizing niet noodzakelijk”, vertelt een makelaar van RE/MAX Makelaarsgilde. Het bezoek van de RE/MAX-makelaar is gratis en geheel vrijblijvend.

(Lees verder onder de afbeelding)

Taxaterdag Leiden 2019
Afbeelding: RE/MAX

Waardebepaling

Hoe ziet het bezoek op Taxaterdag eruit? De makelaars komen langs en lopen samen met jou door de woning. Er worden specifieke vragen over het huis gesteld en als de makelaar voldoende informatie heeft verzameld, werkt hij het rapport uit en weet je binnen no-time wat je woning doet in de huidige markt. Makkelijk toch? Mensen die gebruik maakten van eerdere Taxaterdagen zijn enthousiast: “Onze RE/MAX makelaar was snel en deskundig waardoor we op Taxaterdag meteen wisten wat de waarde van onze woning was. We hadden een goede klik met de makelaar en ze heeft ons heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis.”

Ook benieuwd wat de waarde van je huis is? Maak dan een afspraak voor Taxaterdag op 26 oktober 2019. Dat kun je doen via het formulier dat te vinden is via onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door RE/MAX Makelaarsgilde Leiden. Meer over RE/MAX Makelaarsgilde Leiden ontdekken?

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden makelaars

Gesloten09:00 - 17:30

Levendaal 73-75, Leiden

Bekijk meer:makelaars

Meer over RE/MAX Makelaarsgilde