5 x deze lampen wil je hebben en ze gaan nu weg tegen bodemprijzen

Aangeboden door Verlichting Online 6 november 2018

De temperatuur daalt en de dagen worden korter. Het uitgelezen moment om het binnen zo gezellig mogelijk te maken. En hoe doe je dat? Bij ons gaat er wel een lampje branden.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Opheffingsuitverkoop bij Verlichting Online

De winkel Verlichting Online gaat binnenkort definitief zijn deuren sluiten. Tot die tijd shop je er lampen met superhoge kortingen: tot wel 70%. De uitverkoop duurt tot en met 23 november. Wij zetten vijf mooie lampen op een rij die héél véél zijn afgeprijsd.

Geschikt voor grote ruimtes (1H0759)

Beeld: Verlichting Online

Deze bijzondere hanglamp, de Lucide ‘Atoma’, is erg geschikt voor grotere ruimtes zoals een vide of trappenhuis. Hij heeft witte aluminium krullen die een bol vormen en deze wordt van binnenuit verlicht door 12 lampjes. De reguliere prijs is €700, maar het showmodel mag nu weg voor slechts €190,-! En je krijgt de 12 ledlampjes er zelfs gratis bij.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verlichting Online. Meer over Verlichting Online ontdekken?

Verlichting Online woonwinkels

Vandaag gesloten

Flevodwarsweg 7 C, Leiden

Bekijk meer:woonwinkels

Voor een Scandinavisch interieur (H1600)

Beeld: Verlichting Online

Wil jij rust en sfeer in je interieur brengen? Dan is deze Hanglamp ‘Bowi’ van Lucide ideaal voor jou. Hij past mooi in een Scandinavisch interieur. De lampenkap heeft een diameter van 50 centimeter en een prachtige combinatie van materialen. De kap is van wit metaal, afgewerkt met een rand van natuurlijk houtfineer. Deze lamp was bijna €180,- per stuk, nu kun je hem nieuw in de doos kopen voor slechts €90,-! Er zijn nog twee stuks beschikbaar, samen gaan ze voor € 160,- de deur uit. Hangen ze straks boven jouw eettafel?

Modern, stoer en apart (1S0441)

Beeld: Verlichting Online

Modern, stoer en apart: dat zijn de drie kernwoorden bij deze lamp. Deze spot ‘Concrete’ heeft vier lichtpunten door betonnen kapjes. Uiteraard geschikt voor ledlampen en ideaal om mee uit te lichten. Deze bijzondere lamp kost nu geen €65, maar slechts €33,- euro. Van deze serie is er ook nog een enkele spot van €39,- voor €20,- euro, een dubbele spot van €77,- voor €30,- en een bureaulampje van €51,- voor €25,-.

Goed in elk interieur (1V0467)

Beeld: Verlichting Online

Kun je niet kiezen? Geen zorgen, deze lamp past in zo goed als elk interieur. ‘Champion’ van Lucide is in led uitgevoerd en is een hele functionele lamp. De bovenschaal verlicht indirect de ruimte, de leesarm is apart schakelbaar en gebruik je wanneer het nodig is. Er zijn er nog twee in matzwart, nieuw in de doos. Een meepakkertje: deze ledlamp kost nu geen €105, maar slechts €60,-!

Een buitenkansje (1H0669)

Beeld: Verlichting Online

Nog een grote lamp. De lampenkap ‘Apollo’ heeft een diameter van 70 cm en past in hoge ruimtes. De kappen zijn wit, de buitenste kap is van transparante organza en de binnenkap is een witte velourskap. Deze combinatie van materialen geeft een chique uitstraling. Er is nog één nieuw en één showmodel beschikbaar. De originele prijs was €250, maar nu gaan ze weg voor – houjevast – 50 euro! Een buitenkansje.

Light up your day! Verlichting Online heeft een mega-uitverkoop

Oktober = woonmaand. Grote kans dus dat jij bezig bent met shoppen voor je interieur. Dan hebben wij...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶