Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x zo geef je jouw badkamer heel makkelijk een make-over

Aangeboden door X²O Badkamers 1 oktober 2020

De badkamer is één van de belangrijkste plekken in het huis. Het is de plek waar helemaal tot rust komt en even tijd voor jezelf hebt. Genoeg reden om jouw badkamer om te toveren tot een stijlvolle ruimte. Een van dé trends op badkamergebied is zwart. Je kunt de trend subtiel doorvoeren met hier en daar een accent of juist groots uitpakken. Bij X²O Badkamers weten ze als geen ander hoe je dit kunt doen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De start: het badkamermeubel

x2o badkamers
Foto: X²O Badkamers

De make-over van je badkamer begint bij het meubel, want die is heel bepalend voor de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel in zwarte lak of zwart eiken. Ga je liever subtieler te werk? Neem dan een zwart granieten wastafelblad op een wit of houten badkamermeubel. Voor een verfijnd accent plaats je zwarte frames onder het meubel. Om het helemaal af te maken, kies je voor een spiegel met een subtiel zwart randje van aluminium.

Mooi detail: zwarte kranen

x2o badkamers
Foto: X²O Badkamers

Of je nu je badkamer grondig gaat renoveren of juist op een eenvoudige manier je badkamer wilt opfrissen: zwarte kranen zijn een goed idee. Als je oude kranen vervangt door zwarte exemplaren, krijgt je badkamer een compleet nieuwe look.

Het aanbod van zwarte kranen is bij X²O Badkamers in Leiden enorm uitgebreid. Het gaat van wastafelkranen tot badkamerkranen en kleine kraantjes voor in het toilet. Zo komen de zwarte details overal in huis terug!

Maak het compleet

x2o badkamers
Foto: X²O Badkamers

Maak je badkamer compleet met een doucheglas met zwarte frames. Hiermee haal je een unieke eyecatcher in huis! Voor het maximale effect combineer je de deur met zwarte kranen. Het geheel komt het beste tot z’n recht op een lichte ondergrond. Een mooie afwerking krijg je bijvoorbeeld met wandpanelen en een douchebak uit Calcatta marmer. Dit marmer heeft donkere, zwarte aders waardoor het perfect matcht met het glas en de kranen.

Vergeet het toilet niet!

Foto: X²O Badkamers

Maak ook van je kleinste kamertje een zwarte parel. Kies bijvoorbeeld voor zwarte tegels of – als je het iets minder rigoureus wilt aanpakken – een zwarte kraan. Wist je dat X²O ook een zwart toilet heeft? Het kleinste kamertje is de ideale ruimte om je creativiteit de ruimte te geven, dus doe eens gek!

Heb je zin om jouw badkamer een make-over te geven? Lees de blog van X²O Badkamers voor meer tips of ga langs bij de showroom in Leiden voor advies en inspiratie. Het is trouwens een goed idee om in oktober langs te gaan. Vanwege oktober woonmaand krijg je tot 50 procent korting op badkamermeubels, toiletten, kranen en nog veel meer! Kijk hier voor meer informatie over deze actie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door X²O Badkamers. Meer over X²O Badkamers ontdekken?

X²O Badkamers winkelen

Gesloten10:00 - 18:00

Hoge Rijndijk 291, Zoeterwoude

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶