Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je niet, wil je wel: deze superleuke cadeautjes stel je zelf samen

Aangeboden door Chocolaterie Leonidas 17 november 2020

Ben je op zoek naar een leuk, origineel én verrukkelijk cadeau voor de feestdagen? Dan ben je bij Leonidas in de Maarsmansteeg aan het goede adres! Je kunt langsgaan in de winkel en zelf een mooi cadeau laten samenstellen of een pakketje bestellen en laten bezorgen. 

Behalve bonbons, Maison Kelder gebak en Leidse thee, stelt manager Carolien superleuke cadeaupakketten samen. Denk aan een chocoladepakket om oud-Hollandse chocolademelk te maken, een combipakket met bonbons en cava, een seizoenspakket met chocoladeflikken en thee of Sinterklaas- en kerstpakketjes vol feestelijke chocolade en bonbons.

Vorm zelf een cadeaupakket

Wil je liever jouw persoonlijke touch toevoegen? Dan is er van alles mogelijk om een cadeau uniek te maken! “Je kunt bijvoorbeeld zelf een cadeau meebrengen om in het pakket te doen. Zoals een mooi schaaltje of iets wat je zelf hebt gemaakt. Dat laat je vervolgens bij Leonidas vullen met bonbons of andere chocolade. En aan de details zijn gedacht: je bouwt je cadeau naar eigen smaak op tot en met de kleur van het lintje”, vertelt Carolien.

(Lees verder onder de foto’s)

Chocoladeletters (Beeld: Leonidas)
Kerstcadeaus (Beeld: Leonidas)
Sintcadeau (Beeld: Leonidas)
Cadeaupakket met cava (Beeld: indebuurt Leiden)
Cadeaupakket winter of herfst (Beeld: indebuurt Leiden)
Cadeaupakket met chocolademelk (Beeld: indebuurt Leiden)
Cadeaupakket met cava (Beeld: indebuurt Leiden)
De Leonidaswinkel (Beeld: indebuurt Leiden)
Carolien (Beeld: indebuurt Leiden)

Feestdagen

Voor Sinterklaas en de kerstdagen is de keuze megagroot bij Leonidas. Carolien: “Wil je bijvoorbeeld een handgespoten chocoladeletter? Dan kan je deze los kopen in de winkel, maar ook toevoegen aan een van de vele pakketten.”

Geen drukte in de winkel

Om drukte rond de feestdagen te omzeilen of om zo kort mogelijk in de winkel te zijn, kun je van tevoren een bestellijst ophalen. “Die lijst vul je dan in en lever je in bij Leonidas. Wij zetten de bestelling alvast klaar, dan hoef je niet lang te wachten”, legt Carolien uit.

Om een pakket te laten samenstellen of een cadeaupakket uit te kiezen kun je bij Carolien langsgaan in de Leonidaswinkel aan de Maarsmansteeg. Daarnaast kun je bellen of online een pakket bestellen via de oranje knop:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolaterie Leonidas. Meer over Chocolaterie Leonidas ontdekken?

Chocolaterie Leonidas

Geopend09:30 - 18:00

Maarsmansteeg 6, Leiden

Lees ook:

Carolien (55) verkoopt bonbons, Leidse thee en meer: ‘Ik stuur ook leuke pakketjes op’

Als je door de Maarsmansteeg wandelt, kom je ter hoogte van de Kapelstraat langs de Chocolaterie Leo...