Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel bij zijn! Bij deze winkel krijgen Leidenaren 80% korting op merkkleding

Aangeboden door BestSecret 14 september 2020

Een T-shirt van Michael Kors gematcht met schoenen van Karl Lagerfeld en een broek van Diesel… Dat is alleen weggelegd voor mensen die in een kast van een huis aan de Leidse singels wonen. Of nou ja, dat zou je denken! Wij hebben een exclusief modeparadijsje ontdekt waar je kleding en accessoires van topmerken kunt shoppen met fikse korting: BestSecret.

Zoals de naam al zegt, is BestSecret een geheime winkel. Je kunt hier alleen winkelen als je lid bent en daarvoor heb je een uitnodiging nodig… Laten wij die nu net voor je geregeld hebben! Wij mogen een aantal Leidenaren een exclusief lidmaatschap weggeven. Je kunt je opgeven via deze link. Maar wees er wel snel bij, want helaas is het aantal beperkt. Vis je achter het net? Dan word je op een wachtlijst geplaatst.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

bestsecret
Foto: BestSecret

20 tot 80 procent korting

Wat BestSecret precies is? Dit bedrijf startte in 2007 in Duitsland, maar voorziet tegenwoordig fashionlovers in onder andere Zwitserland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk van een nieuwe garderobe. Zie het als een geheim modeparadijs waar alleen leden mogen winkelen. Op alle items zit een korting die varieert tussen de 20 en 80 procent. Klinkt goed, toch? En de webshop wil nu ook Nederland veroveren, met in het bijzonder Leiden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

bestsecret
Foto: BestSecret

Meer dan 3000 merken

Op BestSecret vind je meer dan 3000 merken uit de collecties van dit jaar én vorig jaar. Je shopt er fijne basics maar natuurlijk ook de laatste trends. Wij namen alvast een kijkje achter de schermen en zagen onder meer hebberigmakende kledingstukken van Adidas, Armani, Calvin Klein, The North Face en Tommy Hilfiger. Daarnaast heeft de winkel ook een hele grote collectie schoenen en accessoires. Handig om te weten: de bezorging is razendsnel en als een product niet bevalt, kun je het gratis terugsturen.

Nu al zin om los te gaan? Snappen we. Via deze link kun je je inschrijven en krijg je toegang tot alle prachtige merken. Maar doe het wel snel – voor je het weet ben je te laat!Deze bijdrage wordt je aangeboden door BestSecret. Meer over BestSecret ontdekken?

BestSecret

winkelen

Bekijk meer:winkelen