Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tuincentrum de Bosrand in Oegstgeest is geopend

Door Sophie Halstein-Omtzigt 20 maart 2020

Wat een groot openingsspektakel had moeten worden, werd een feestje in klein comité door de inmiddels veelbesproken maatregelen rond het coronavirus. Maar feest of niet: het nieuwe tuincentrum de Bosrand in Oegstgeest is geopend!

De feestelijke opening stond eigenlijk op woensdag 18 maart gepland, maar in plaats daarvan is Tuincentrum de Bosrand afgelopen maandag al geopend. De reden was een betere spreiding van de bezoekers. Nu is het tuincentrum geopend voor bezoek, maar kunnen de huis- en tuinliefhebbers wel op gepaste afstand blijven.

De opening

Voor de ingang van de Bosrand werd maandag door de familie van Haaster het openingslintje doorgeknipt. Koos en Marja van Haaster zijn runnen het bedrijf, maar hun zes kinderen werken inmiddels ook allemaal in de zaak.

Bekend in de regio

We horen jullie denken: de Bosrand die kennen we toch al? Dat kan kloppen! De onderneming bestaat uit vijf tuincentra in de omgeving: Alphen aan den Rijn, Rijsbergen, Wassenaar, Woerden en nu Oegstgeest erbij.

Dichtbij huis

Tuincentrum de Bosrand is te vinden aan de Boeg 10 in Oegstgeest. Parallel aan de A44. Dat is maar zes kilometer fietsen vanuit Leiden.

De Plantage

In het tuincentrum zit ook een restaurant: de Plantage. Daar kun je lekker ontbijten, lunchen, geniet je van een high tea of een warme maaltijd. De kinderen hebben hier geen last van hun ouders, want zij kunnen spelen in een kinderspeelhoek.

Shoppen

Het tuincentrum is dus sinds afgelopen maandag open. En je vindt er alles voor in huis, tuin en voor je huisdier(en). Van bloemetje tot buitenboom en van hondenmand tot konijnenvoer. Ze hebben van alles.

Onder de huidige omstandigheden kunnen we hier misschien niet naartoe. Maar we kunnen wel alvast dromen over wat we straks weer gaan kopen.


Meer over Tuincentrum de Bosrand Oegstgeest ontdekken?

Tuincentrum de Bosrand Oegstgeest tuincentra

Geopend09:00 - 17:30

De Boeg 10, Oegstgeest

Bekijk meer:tuincentra

Lees ook:

Attentie koffieleuten: Bitter & Sweet by KOSi is nieuw in Leiden

In de altijd gezellige Nieuwstraat zitten veel kleine, unieke winkels. Eén daarvan is KOSi: een kled...

Powervrouwen: 3 x Leidse onderneemsters

Vandaag is het Internationale vrouwendag. Een goed moment om de laatste drie vrouwelijke onderneemst...
Drogisterij Bik & Bik

11 x winkels waar je opa en oma al kwamen

Wandelend door de stad vragen we ons af wat de oudste winkels van Leiden zijn. Winkels waar je opa e...

Meer over

Winkelen