Leuk: 3 x conceptstores in Leiden

Door Lotte van den Elsen 20 februari 2018

Sieraden, meubels, kunst… Soms weet je niet precies wat je er kunt kopen, maar we vinden het helemaal leuk: conceptstores. In Leiden vind je een paar van die bijzondere zaakjes! Wij zetten er drie voor jullie op een rij…

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

MEI

Conceptstore Mei zit in de Pieterskerk-Choorsteeg. Hier vind je spulletjes die je niet zo snel in andere winkels zult tegenkomen. Mandy, eigenaresse van MEI, reist namelijk de hele wereld rond om mooie spulletjes in te kopen. Op haar website schrijft ze dat ze graag handgemaakte, vintage en fairtrade spulletjes verzamelt. Wat vind je dan zoal in deze zaak? Sieraden bijvoorbeeld, maar ook decoraties voor in huis.

MEI conceptstores

nu gesloten11:00 - 18:00

Pieterskerk-Choorsteeg 18

Bekijk meer:conceptstores

EDUARD leiden

Eduard staat voor Eerlijk, Duurzaam, Uniek, Ambachtelijk Re-used en Design. De winkel werkt dus veel met duurzame materialen. Je kunt hier van alles kopen: horloges, sieraden, woonaccessoires en ook heeft EDUARD een grote collectie aan tassen. Je vindt deze winkel aan de Hooglandse Kerkgracht, in het historische ‘Eduard IJdo’ pand.

EDUARD woonwinkels

nu gesloten10:00 - 18:00

Hooglandse Kerkgracht 6

Bekijk meer:woonwinkels

WOW duurzaam design

wow leiden

In de winkel WOW vind je onder andere meubels, keramiek, sieraden en kunst. Deze spulletjes zijn ontworpen door jong talent en kleine labels, voornamelijk uit Nederland en België. De winkel wil overproductie tegengaan door geen grote aantallen in de winkel te hebben. Door een nauwe samenwerking met de ontwerpers, kunnen spulletjes op maat en kleur worden gemaakt. Je vindt Wow aan de Breestraat.

WOW duurzaam design conceptstores

nu gesloten10:00 - 18:00

Breestraat 116

Bekijk meer:conceptstores
de woerd
Winkelen

7 x leuke woonwinkels in Leiden

Als het buiten donker en koud is, moeten we het binnen maar eventjes wat gezelliger maken. G...
Lotte van den Elsen - Geplaatst op 23 januari 2018

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie