Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jelte (26) ontwikkelde de Trakteerkaart: ‘Een cadeaukaart waarmee je Leidse ondernemers steunt’

Aangeboden door Centrummanagement Leiden 15 juli 2020

Een kappersbezoekje, een avondje borrelen in de kroeg of culinair genieten in één van de Leidse restaurants: met de nieuwe Leidse cadeaukaart trakteer je je ouders of beste vriend(in) op Leiden. En dat niet alleen: met de Trakteerkaart steun je ook nog eens meer dan honderd Leidse ondernemers.

Jelte is communicatie-adviseur bij Centrummanagement Leiden, de belangenbehartiger van ondernemers in Leiden. In samenwerking met Leiden Marketing bedacht hij de Trakteerkaart: “We wilden iets leuks ontwikkelen om de Leidse ondernemers te steunen in deze gekke coronaperiode”.

“Het is een cadeaukaart waarmee je een Leidenaar of iemand van buiten Leiden kunt trakteren op iets Leids.”

Een écht Leids cadeau

Jelte legt uit hoe het ‘trakteren op Leiden’ werkt: “De Trakteerkaart is een écht Leids cadeau, waarmee je een Leidenaar of iemand van buiten Leiden kunt trakteren op iets Leids. De kaart kun je namelijk alleen bij Leidse ondernemers uitgeven. Bij de kroeg, het restaurant, bootverhuur, noem het maar op. Hier vind je de lijst van ondernemers die je steunt als je de kaart koopt en bij wie je de kaart ook kunt uitgeven.”

Ondernemers helpen

“Juist nu is de Trakteerkaart een superleuk cadeau om de Leidse ondernemers te helpen. Iedereen weet dat de coronaperiode niet gemakkelijk is tot op de dag van vandaag. Voor de Leidse ondernemers is deze kaart een mooi duwtje in de rug”, vertelt Jelte.

Ook leuk als bonus

Jelte: “De kaart is sinds begin juni te koop en vooral werkgevers maken er enthousiast gebruik van. Als origineel presentje om de thuiswerkers te motiveren of zelfs als bonus.”

Bij VVV

Trakteerkaart kopen? De kaart is verkrijgbaar bij VVV Leiden aan de Stationsweg. Kies een waarde van 10, 20, 30 of 50 euro en trakteer iemand op Leiden!

Beeld: Centrummanagement Leiden
Beeld: Centrummanagement Leiden

Dit is wat we eerder over Centrummanagement Leiden schreven:

Sofie van Centrummanagement Leiden tipt: ‘Bij deze winkels vind je zeker een tof vaderdagcadeau’

Een origineel vaderdagcadeau vinden is iéder jaar lastig. Om je daarbij te helpen, schakelden we de ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Centrummanagement Leiden. Meer over Centrummanagement Leiden ontdekken?

Centrummanagement Leiden

winkelen

Stationsweg 26, Leiden

Bekijk meer:winkelen