Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay is begonnen

Door Carin van der Meij 7 oktober 2019

Nog een nieuwe trui nodig met dit koude weer? Of kun je wel een paar nieuwe laarsjes gebruiken? Bij Hudson’s Bay is de opheffingsuitverkoop dit weekend begonnen. 

Op de ramen van het filiaal in Leiden zijn grote stickers geplakt om de opheffingsverkoop aan te kondigen. Alles in de winkel wordt met korting verkocht, behalve een aantal geselecteerde merken zoals Calvin Klein. De meeste producten kun je nu kopen met 10 of 15% korting. Maar dat zal vast nog wel oplopen, want de uitverkoop duurt tot en met 31 december. Goed om te weten: spullen en kleding die je na 1 oktober hebt gekocht mogen niet geruild worden.

Webshop uit de lucht

Ben je iemand die lekker makkelijk een hele herfstgarderobe online bij elkaar shopt? Dat gaat je niet meer lukken bij Hudson’s Bay. Sinds 19 september is de webshop uit de lucht. Het warenhuis steekt hun energie nu in de fysieke locaties. Let op: wil je iets terugbrengen dat je in de webshop gekocht hebt? Dat kan sinds 1 oktober alleen nog maar als het kapot is.

Ontslagvergoeding

Hudson’s Bay kwam twee jaar geleden naar Leiden. Landelijk liep het warenhuis iets minder lekker dan verwacht. Nu is het einde voor de opvolger van de V&D toch definitief daar. Alle medewerkers die voor 1 september in dienst waren bij Hudson’s Bay krijgen een ontslagvergoeding, laat vakbond CNV weten. De medewerkers mogen onder werktijd solliciteren en ontvangen kilometervergoeding. Daarnaast organiseert Hudson’s Bay een banenmarkt.

Lees ook:

Hudson's Bay

Dit willen Leidenaren straks in het pand van Hudson’s Bay

Het gaat toch echt gebeuren: Hudson’s Bay sluit eind 2019 de deuren. Dat betekent dat het gigantisch...

Weekendnieuws: plafond van kledingwinkel ingestort en fietser aangereden door bus

Leidenaren hadden maar één taak dit weekend: bijkomen van het feest der feesten. Dan kan het nieuws ...

Meer over

Nieuws Winkelen