Chill out! Xenos Leiden blijft voorlopig bestaan

Door Carin van der Meij 13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur winkelketen Casa. De eerste vijftig Casa-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Wij hebben even gecheckt hoe dit zit met het filiaal in Leiden.

Xenos in Leiden blijft

En we hebben goed nieuws, want voorlopig blijft de Xenos in Leiden. Pfoe! De eerste vijftig Casa-winkels komen onder andere in Den Haag, Delft en Breda. Maar dus niet in Leiden. Het kan zijn dat in 2019 de Xenos in de Haarlemmerstraat alsnog een Casa-winkel wordt, dan volgen namelijk de andere vestigingen. Maar het kan ook goed zijn dat die gewoon blijft. Er blijven namelijk aan het einde van de rit 60 filialen bestaan die gewoon onder de naam Xenos verder gaan. Of dit ook over Leiden gaat weten wij nog niet. Wij houden je op de hoogte! Voorlopig hoef je je dus geen zorgen te maken.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al 500 winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen. Maar ook tuin-en interieurmeubelen.

Mountain Warehouse

Even koekeloeren: outdoorwinkel Mountain Warehouse is nu open

De eerste vestiging van outdoorwinkel Mountain Warehouse heeft zijn deuren geopend. En natuurlijk is...

Zaakjes komen en gaan: dit gebeurde er in februari

Er is weer een hoop gebeurd in Leiden deze maand. Er zijn zaakjes die hun deuren hebben gesloten, ma...

Meer over

Nieuws Winkelen