5 x speelgoedwinkels in Leiden

Door Lotte van den Elsen 14 november 2017

Daaaaaaar wordt aan de deur geklopt! Maar niet zonder cadeaus natuurlijk. Waar in Leiden haal je de allerleukste (Sint) cadeaus? Wij zetten vijf speelgoedwinkels voor je op een rij!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kinderwinkel Lilá

kinderwinkel lila

Kinderwinkel Lilá aan de Nieuwsteeg is al dertig jaar gespecialiseerd in speelgoed. Zij verkopen vooral houten speelgoed en je kunt bij hen terecht voor onder andere educatieve spelletjes en duurzaam speelgoed. Van poppenhuis tot hobbelpaard, van rammelaar tot bolderkar, er is hier genoeg te vinden! Voor denkspelletjes en kinderboeken kun je ook bij Lilá langsgaan.

Kinderwinkel Lilá

nu gesloten19:00 - 21:00 |09:00 - 17:30

nieuwsteeg 16

Bengels Speelgoed

Kleurige knuffeldieren, originele decoraties en spelletjes: deze winkel staat propvol leuks! Een goed adresje voor speelgoed, cadeautjes en decoraties. Je vindt dit zaakje aan de Oude Rijn. Zeker een bezoekje waard!

Bengels – Speelgoed speelgoedwinkels

nu gesloten10:00 - 21:00

Oude Rijn 36

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Intertoys

Voor speelgoed van grote merken als Lego en Disney – maar ook voor ander speelgoed – kun je terecht bij Intertoys. Deze vind je onder andere aan de Haarlemmerstraat. Intertoys heeft een enorm assortiment aan speelgoed, voor jong en oud.

Intertoys speelgoedwinkels

nu gesloten09:30 - 21:00

Haarlemmerstraat 158

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Engeltjes & Draken

engeltjes en draken

Deze winkel is inmiddels ook te bezoeken als webshop, maar de ‘analoge’ versie is nog gewoon te bezoeken in de Nieuwstraat. (Vlakbij de Burcht.) In het hartje van historisch Leiden vind je deze winkel vol spelletjes, verkleedkleren en knuffeldieren. Ook wanneer je moet winkelen in thema – zoals bijvoorbeeld voor een kinderfeestje – is dit een goed adres.

Engeltjes en Draken speelgoedwinkels

nu gesloten10:00 - 17:30

Nieuwstraat 15

Bekijk meer:speelgoedwinkels

de Tafelridder

Voor alle bord- en kaartspelletjes en puzzels. De Tafelridder richt zich niet specifiek op speelgoed, maar ze hebben wel een uitgebreid assortiment aan bordspellen en puzzels voor kinderen tot 12 jaar

Houd je van bordspellen? Dan is Het Leidsch Singelspel misschien ook iets voor jou!
Check ook ons lijstje met snoepwinkels in Leiden!

De Tafelridder speelgoedwinkels

nu gesloten11:00 - 22:00

De Oude Herengracht 11a

Bekijk meer:speelgoedwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie