Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkelen

10 x zaken die sinds november 2019 nieuw zijn in Leiden

1 december 2019

Gek op nieuwe hotspots uitproberen? Dan mag je aan de bak, want wij hebben in de maand november genoeg nieuwe ondernemingen in Leiden gespot. Om ervoor te zorgen dat je…

Creatieve cadeautjes en een stukje geluk vind je bij Terpen Tijn in Leiden

29 november 2019

Terpen Tijn, zegt die naam jou nog iets? Dat is de kunstschilder uit de Avonturen van Tom Poes. Denk jij nu: oh jaaaa, en hebben we een flashback veroorzaakt naar…

Extra koopavonden in Leiden in december 2019

29 november 2019

De feestmaand december gaat bijna van start: Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Iedereen vindt het natuurlijk leuk om tijdens de feestdagen vrienden en familie te verrassen met een cadeautje….

11 x deze Black Friday-aanbiedingen in Leiden wil je niet missen

26 november 2019

Sale alert! Vrijdag 29 november is het Black Friday en dit Amerikaanse fenomeen wordt ook aan deze kant van de oceaan steeds populairder. Daarom op een rij: deze 11 Black…

Het schiet op! Dit is de stand van zaken rond de megawinkel in de Haarlemmerstraat

25 november 2019

De nieuwe megawinkel in de Haarlemmerstraat is een behoorlijk groot project dat veel Leidenaren bezighoudt. Een aantal panden in de winkelstraat en aan de Stille Rijn is ervoor gesloopt en…

Lingeriewinkel Christine Le Duc vertrekt uit Leiden

22 november 2019

We moeten deze maand wel erg vaak afscheid nemen. Odessa, Entresol en nu komen we erachter dat Christine Le Duc ook vertrekt uit onze sleutelstad. 

Big Bazar opent een tweede vestiging in Leiden

19 november 2019

Het was een paar weken geleden groot feest in winkelcentrum de Stevensbloem: hier werd een tweede vestiging van de Big Bazar geopend.

Kledingwinkel Vissar verhuist binnenkort naar de Haarlemmerstraat

15 november 2019

De dames van modeboetiek Vissar hebben besloten om te verhuizen. De kledingrekken hoeven niet ver gerold te worden: de nieuwe locatie is op de Haarlemmerstraat 33.

Jammer! Entresol sluit na 45 jaar de luiken voorgoed

14 november 2019

Na 45 jaar sluit juwelier Entresol de deuren aan de Nieuwe Rijn. Wij spraken eigenaren Trudy en Joop Kooreman over de sluiting.

Allereerste PLUS supermarkt in Leiden opent de deuren

1 november 2019

Boodschappenlijstjes in de hand en shoppen maar. In onze sleutelstad opent vrijdag 1 november een PLUS supermarkt. De allereerste in Leiden. 

Pagina 1 van 41