Boks ouwe! 5 x boksen in Leiden

Door Carin van der Meij 12 februari 2018

Zin in een nieuwe sportieve uitdaging? Wat dacht je van boksen? Wij hebben vijf boksscholen voor je op een rij gezet, waar jij helemaal fit kunt worden.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Buddho Leiden

Buddho
Beeld: Buddho Facebookpagina

Buddho is een vechtsportschool, je kunt hier lessen volgen in kickboksen, boksen & MMA (mixed martial arts). Je zult niet heel Leiden tegenkomen tijdens het trainen, want het is een kleine sportschool. Dit doen zij bewust om op deze manier – naar eigen zeggen – de kwaliteit te waarborgen. Een proefles bij Buddho kost €5,- per persoon en losse lessen €10,-. Ben je verkocht? Dan kun je voor €40,- per maand onbeperkt trainen.

Buddho Leiden sport en bewegen

Haven 44, Leiden

Bekijk meer:sport en bewegen

LuckyGym Leiden

Luckygym

Bij LuckyGym kun je diversen trainingen volgen, waaronder power kicking, kinderboksen, jeugdboksen, powertime en fitness & health. Daarnaast kun je niet alleen in Leiden trainen, maar ook in Noordwijk en Warmond. Wil je het eens proberen? Een proefles kost je €10,-. Voor onbeperkt trainen ben je €46,50 per maand kwijt, maar je betaalt geen inschrijfgeld of administratiekosten. Daarnaast heb je geen opzegtermijn.

LuckyGym Leiden sport en bewegen

Nu open09:30 - 21:30

Rooseveltstraat 43p, Leiden

Bekijk meer:sport en bewegen

Kickboksen Voor Vrouwen

kickboksen voor vrouwen bonaventuracollege

In de gymzaal van het Bonaventura College kunnen vrouwen lessen kickboksen volgen. Je leest het goed: mannen zijn niet welkom. Op maandag- en woensdagavond worden de lessen gegeven en geïnteresseerden kunnen een gratis proeflesje volgen. Onbeperkt kickbokslessen volgen kost €30,- per maand. Kickboksen Voor Vrouwen heeft ook vestigingen in Den Haag en Rotterdam.

Kickboksen Voor Vrouwen sport en bewegen

Nu gesloten18:30 - 19:30

Burggravenlaan 2, Leiden

Bekijk meer:sport en bewegen
Squash

5 x sporten in Leiden zonder dat je aan een abonnement vast zit

Is één van jouw goede voornemens om te gaan sporten dit jaar? Maar heb je geen zin om gelijk vast te...

Team Atlas

Team Atlas boksen

Aan de Morsweg kun je Team Atlas vinden. Ook bij deze boksschool kun je veel verschillende lessen volgen zoals bokstraining, kickboksen voor beginners, kickboksen voor gevorderden en een complete body work-out training. Genoeg om uit te kiezen dus! Een losse les kost €5,-. Een abonnement is gekoppeld aan de lessen die je volgt. Dus doe je alleen aan fitness? Dan ben je €20,- per maand kwijt, maar volg je kickboksen lessen en doe je daarnaast aan fitness, dan betaal je €35,- per maand.

Team Atlas sportcentra

Nu open09:00 - 21:00

Morsweg 55C, Leiden

Bekijk meer:sportcentra

Boks!

boks
Beeld: Boks!

Een redelijk nieuwe boksschool. Er is voor ieder wat wils, zo zijn er bokslessen voor volwassen, vrouwen en kinderen. Ook kun je kiezen voor personal training. Een losse boksles kost €9,- per persoon en een jaarabonnement €34,00 per maand. Daarmee kun je onbeperkt sporten. Er is ook een speciaal abonnement voor studenten, chill!

Boks! sportscholen

Nu open10:00 - 21:30

Fruitweg 30, Leiden

Bekijk meer:sportscholen
boks

Cool! Leiden is een nieuwe boksschool rijker: Boks!

Zin in een nieuwe sportieve uitdaging? Dan is dit misschien iets voor jou. Vandaag is namelijk de ni...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport