Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x yoga in Leiden

Door Carin van der Meij 9 oktober 2017

Van Nikki Plessen tot de buurvrouw, iedereen heeft wel eens een lesje yoga geprobeerd. Jij nog niet, of wil je de draad weer oppakken? In Leiden zijn er heel veel plekken waar dat kan. Wij zetten vijf leuke yogascholen voor je op een rij! Al zijn er natuurlijk nog véél meer.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Liv Yoga & Mindfulness

Wie behoefte heeft aan persoonlijke aandacht, zit hier goed. Er is één yogastudio voor maximaal 18 mensen. Het is een zaal met karakter, want de yogaschool bevindt zich in een oude conservenfabriek aan Middelstegracht. Liv Yoga & Mindfulness is elke dag open en geeft lessen in de ochtend, middag en avond. Hou je van afwisseling? Geen probleem, er worden in totaal 11 soorten lessen gegeven.

Liv Yoga
Foto: Liv Yoga & Mindfulness

Meer over Liv Yoga & Mindfulness ontdekken?

Liv Yoga & Mindfulness yoga

Middelstegracht 89Y, Leiden

Bekijk meer:yoga

Yogacentrum Leidse Hout

Bij yogacentrum Leidse Hout word je alleen al van de omgeving ontspannen. Er worden privé- of groepslessen aangeboden die focussen op mindfullness, coaching en yoga. Je kunt van maandag tot zaterdag terecht. Losse lessen worden niet aangeboden, je kunt je alleen inschrijven voor een heel seizoen. Ben je student? Dan krijg je 10 % korting.

Yogacentrum Leidse Hout
Foto: Yogacentrum Leidse Hout

Meer over Yogacentrum Leidse Hout ontdekken?

Yogacentrum Leidse Hout yoga

Groene Maredijk 100, Leiden

Bekijk meer:yoga

Aurora Yoga

Wil je even ontsnappen van de drukte van de stad, zonder dat je de binnenstad hoeft te verlaten? Dat kan bij Aurora Yoga. In een monumentaal pand in de Vestestraat heeft Dounia Bouzoubaa daar een yogastudio opgericht. Aurora Yoga biedt onder andere vinyasa yoga, flow yoga, yin yoga, meditatie en relax & renew aan. Genoeg keus dus! Lessen zijn van maandag tot zaterdag in de ochtend of avond. Naast een studio hebben ze ook een klein winkeltje met yoga-artikelen die je voor of na de les kunt kopen.

Aurora Yoga
Foto: Aurora Yoga

Meer over Aurora Yoga ontdekken?

Aurora Yoga yoga

Vestestraat 55 G, Leiden

Bekijk meer:yoga

Namasté Body & Mind

Vier experts geven zeven dagen per week les bij Namasté Body & Mind. Er is yoga voor jong én oud en je mag zelf kiezen of je gaat voor een abonnement, 10-rittenkaart of een losse les. De lessen zijn in verschillende niveaus, wat prettig is voor de beginnende talentjes onder ons. Nieuw bij Namasté Body & Mind is de yogareis die zij aanbieden. In 2018 reizen ze af naar Ibiza voor een week lang yoga, gezond eten en rust.

Namasté Body & Mind
Foto: Namasté Body & Mind

Meer over Namasté Body & Mind ontdekken?

Namasté Body & Mind yoga

Herengracht 8, Leiden

Bekijk meer:yoga

Yoga Haven

De naam zegt het al, Yoga Haven ligt aan de Haven in Leiden. Doordeweeks kun je acht verschillende lessen volgen, waaronder Qi Gong, Ying-Yang Yoga en Hatha Yoga. Gedurende het jaar worden er ook verschillende workshops georganiseerd. Ook fijn: na de les kun je nagenieten met een kopje thee.

Yoga Haven Leiden
Foto: Yoga Haven Leiden

Meer over Yoga Haven ontdekken?

Yoga Haven yoga

Haven 54, Leiden

Bekijk meer:yoga
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport