Sport

Leiden Marathon 2018: dit moet je weten

Sport
12 mei 2018

Hardlopers opgelet! Op zaterdag 26 en zondag 27 mei wordt de jaarlijkse Leiden Marathon georganiseerd. Wij zetten alle informatie voor dit populaire hardloopevenement voor je op een rij.

Uittip: doe met je vrienden mee aan een Leids voetbaltoernooi op Hemelvaartsdag

Uitje van de week
2 mei 2018

Heb je nog geen plannen voor – donderdag 10 mei – Hemelvaartsdag? Je kunt met je vrienden mee doen aan voetbaltoernooi de Leidsch Studentenkampioenschap 2018.

3 x opvallende sportcursussen die je in de maand mei kunt volgen

Sport
30 april 2018

Wil je meer in beweging komen en ben je in voor een experiment? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Wij zetten namelijk drie opvallende cursussen voor je op een…

JAAA! Er komt een pizza- en proseccorun in Leiden

Opmerkelijk
30 april 2018

Pizza en proseccoliefhebbers opgelet. Wij hebben het beste nieuws everrrr voor je. Er wordt op vrijdag 11 mei een pizza- en proseccorun georganiseerd hier in Leiden. 

Leuke zomeractiviteit: outdoor apenkooien voor volwassenen

Sport
24 april 2018

Dat volwassen kunnen apenkooien in Leiden was al bekend. Maar de lessen vinden nu niet meer plaats in een gymzaal, maar heerlijk in de buitenlucht. 

Leuk volgens local Winnie: ‘De vegetarische Turkse pizza is echt heel lekker’

Favorieten van
21 april 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week is Leidenaar Winnie aan de beurt.

Check hier de foto’s van de Singelloop 2018 in Leiden

Genieten van Leiden
20 april 2018

De Singelloop 2018 was weer een groot succes. Heel veel Leidenaren liepen bijna zeven kilometer langs de Leidse singels. Wij waren erbij om het vast te leggen. Hebben wij jou gespot? 

5 x dit wil je doen dit weekend in Leiden

Doen
19 april 2018

Het zonnige weekend staat voor de deur. En er valt genoeg te beleven in de sleutelstad. Daarom zetten wij vijf leuke uitjes voor je op een rij die jij dit…

Leidse Singelloop 2018: dit moet je weten

Sport
14 april 2018

Vrijdag 20 april is de 43e Leidsch Dagblad Singelloop. En dat betekent: drukte in de sleutelstad. Van tijden, tot de route, tot omleidingen… Wij zetten alle informatie voor je op een…

6 x hier kun je een bootcamp volgen in Leiden

Sport
26 maart 2018

De zomer komt er weer aan en natuurlijk willen wij er dan allemaal goed uitzien in onze zwemkledij. En helaas komt dat goddelijke lichaam er niet van zelf. Zucht. Dus…

Pagina 1 van 5