Dit is het programma van de intocht van Sinterklaas in Leiden 2017

Door Lotte van den Elsen 7 november 2017

Schrijf het maar in je agenda: 25 november moet je verlanglijstje af zijn! Die dag komt Sinterklaas aan in Leiden. Wij maakten alvast een overzicht met de route van de sint én delen het programma van de dag met je.

Het programma van de intocht

De intocht van Sinterklaas is op zaterdag 25 november. Het programma start op de Beestenmarkt om 11.00 uur. Vanaf 11.30 uur worden er liedjes geoefend met Meike Hurts & The Rockschoolband, zodat alle keeltjes goed gesmeerd zijn voor de aankomst van Sinterklaas om 12.00 uur.Vanaf de Beestenmarkt vertrekken de Sint en Pieten naar de Hooglandse Kerkgracht, waar zij – als Amerigo netjes doorstapt – om 13.40 uur aan zullen komen. Aan de Hooglandse Kerkgracht zal vanaf 14.00 uur het middag programma beginnen, met onder andere een Meet & Greet met de Sint en Pieten, een DJ-Piet en verschillende spelletjes. Om 16.00 uur is het programma afgelopen.

De route van de Sint

Maar waar moet je nu precies staan om de Sint je verlanglijstje te geven of Amerigo een suikerklontje te voeren? Dit is de route die gelopen wordt.

sinterklaasintocht Leiden
Beeld: Sinterklaasintochtleiden.nl

Wil je nog meer informatie? Klik dan hier. Wil je alvast snoep inkopen? Wij hebben wat Leidse snoepwinkels voor je op een rij gezet.