Van livestreams tot outdoor fitness: bij Newstyle Healthcenters blijf je in lockdowntijd superfit

Aangeboden door Newstyle Healthcenters

Fitnessen of groepslessen volgen in de sportschool is nu geen optie vanwege de coronamaatregelen. Bij Newstyle Healthcenters kijken ze liever naar wat wél kan om leden in lockdowntijd te laten sporten. Daarom bieden Newstyle Leiden én de 14 sportscholen in en rondom Utrecht nu onder meer livestreams én outdoor lessen aan. Volgens algemeen directeur Kouros Falahi Firouzi is dit het minste wat zijn bedrijf kan doen: “We doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om leden ook nu dagelijks fit te houden.”

Leden van Newstyle die graag sporten in de frisse buitenlucht biedt de sportschool verschillende outdoor fitnessactiviteiten. Het huidige aanbod in Leiden vind je hier. Sinds 16 maart is het toegestaan om buiten met maximaal vier personen te sporten, en daarom biedt Newstyle de komende tijd nóg meer outdoor lessen aan. In totaal zullen alle Newstyle vestigingen samen meer dan 1.000 (!) buitenlessen per week aanbieden (ofwel ruim 4.000 buitenlessen per maand!). Wedden dat er een toffe les voor jou bij zit?! Voor iedereen die het liefst individueel traint met een personal trainer, is er outdoor personal training. Wil je meer weten over de opties? Neem dan contact op met jouw Newstyle Healthcenter.

Tekst gaat verder onder de foto‘s

Sh’Bam, pilates of bodycombat in je eigen woonkamer

Voor iedereen die meer voelt voor binnen sporten biedt Newstyle leuke livestreams die je kunt volgen waar jij dat wilt. Het lesrooster wordt wekelijks gedeeld op Facebook. Voorbeelden van groepslessen die Newstyle aanbiedt zijn onder andere sh’bam, bodypump, bodyshape, yin yoga en LessMills CORE. De lessen worden zeven dagen per week gegeven in de ochtend en avond. Ideaal, want zo zit er altijd wel een geschikt moment tussen. Daarnaast vind je op het YouTubekanaal van Newstyle ook verschillende workout-video’s.

‘We krijgen hartverwarmende reacties van leden’

Om het buitensporten voor leden nog aangenamer te maken, zijn bij Newstyle (waar dit mogelijk is) op drie locaties tenten geplaatst. Zo blijf je lekker droog tijdens je workout! Al de moeite die het team doet voor de leden, blijft niet onopgemerkt. Kouros vertelt: “We krijgen hele positieve reacties van leden. Ons team is nu begonnen met leden bellen om feedback te vragen en dat levert hartverwarmende reacties op.”

Ook op de website laten klanten mooie reviews achter. Zo schrijft Mariska: “Er is altijd wel een sportles te vinden bij een club in de buurt. Zelfs in coronatijd is er een uitgebreid online én real life aanbod, conform de richtlijnen. Ik sport altijd met plezier!'”

Open en eerlijk communiceren met leden

Naast het sportaanbod is er volgens Kouros nog een manier waarop Newstyle Healthcenters zich onderscheidt van andere sportscholen: de nadruk die ligt op open en eerlijke communicatie. “Toen de coronacrisis begon, kozen we als eerste voor veiligheid van onze medewerkers en zijn we drie weken dicht geweest. Na die periode hebben we leden compensatieopties geboden. Leden die wilden opschorten of opzeggen, hebben altijd die mogelijkheid gehad; vanaf dag één van de gedwongen sluiting. Na een kleine onderbreking zijn wij uitstekend bereikbaar gebleven, en de administratie loopt volledig bij. Ook zijn we coulant geweest tegenover leden die het financieel lastiger hebben. Alle sportscholen hebben het nu moeilijk, maar we willen ethisch blijven ondernemen.” Uiteindelijk profiteert iedereen hiervan, gelooft Kouros: “We willen een langdurige relatie met onze leden aangaan. Ik geloof sterk dat als wij goed met hen omgaan, zij bij ons blijven terugkomen. Uiteindelijk nemen ze misschien zelfs anderen mee en worden ze een soort ambassadeurs.”

‘Bedankt voor alle steun, en blijf ons steunen’

Newstyle is, net als andere fitnessaanbieders enorm getroffen door de coronacrisis. “Newstyle is haar leden dan ook ontzettend dankbaar voor alle steun. Als dank namen we vorig jaar een video op waarin we onze leden bedankten, en binnenkort volgt een nieuwe videoboodschap.”

Kouros geeft aan hoe belangrijk het is dat leden sportscholen blijven helpen. “Zeker als je straks diversiteit in sportaanbod wenst. Ik roep iedereen dan ook op om de lidmaatschapsgelden te blijven voldoen. Zo help je jouw sportschool en alle mensen die daar werken.” Kouros benadrukt dat, mede met steun van leden, Newstyle haar personeel tot op heden 100 procent heeft kunnen betalen. Naast de indoor en outdoor lessen die ze nu geven, zijn ze achter de schermen druk bezig om diverse interne verbeteringen te realiseren. “Leden zullen blij verrast zijn als ze weer kunnen komen sporten”, aldus Kouros.

Perspectief

Kouros verwacht dat Newstyle in het tweede kwartaal (medio mei) weer open mag en dat leden dan ook eindelijk binnen kunnen sporten. Kouros legt uit dat hij dit opmaakt uit de toelichting van het kabinet en wat zij zeggen over de toename in testcapaciteit en het aantal gevaccineerden. “Nog even geduld!”

Blijf up to date!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Newstyle Healthcenters? Neem dan een kijkje bij de laatste nieuwsberichten op de website. Je kunt de sportschool ook volgen op Facebook en Instagram. Als je nog geen lid bent van Newstyle maar dat wel graag wilt worden, kun je je hier meteen aanmelden! Liever eerst een proefles volgen? Bel dan even met Newstyle aan de Langegracht in Leiden.

Newstyle Healthcenters

Langegracht 65B, 2312 NW Leiden

Nu gesloten

Meer informatie

Newstyle Healthcenters

Langegracht 65B, 2312 NW Leiden

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Lifestyle

Ga naar “Nooit meer vervelen! 5 x leuke hobby’s om je thuis te vermaken tijdens de lockdown”

Nooit meer vervelen! 5 x leuke hobby’s om je thuis te vermaken tijdens de lockdown

Ga naar “Kersverse Leidenaar? Deze 5 lifehacks maken het leven in Leiden een stuk makkelijker”

Kersverse Leidenaar? Deze 5 lifehacks maken het leven in Leiden een stuk makkelijker

Ga naar “Irma, Jolanda en Charissa kregen 4 prikjes en stopten voorgoed met roken”

Irma, Jolanda en Charissa kregen 4 prikjes en stopten voorgoed met roken

Aangeboden door Tren Counseling

In onze gids

Ga naar “byma.”

byma.

 • Bizetpad 1
 • Vintage

Nu geopend

Ga naar “IJs van Matthijs – Haarlemmerstraat”

IJs van Matthijs – Haarlemmerstraat

 • Haarlemmerstraat 62-64
 • IJssalons
ijs van matthijs

Nu geopend

Ga naar “Wissem Noten en Delicatessen”

Wissem Noten en Delicatessen

 • Haarlemmerstraat 196
 • Boodschappen
Wissem Noten en Delicatessen

Nu geopend

Aanbiedingen

Ga naar “Alle Magnum ijs van € 6,98 voor € 3,49”

Alle Magnum ijs van € 6,98 voor € 3,49

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 24 mei 2021
Ga naar “Ben je van plan om naar Blokker winkel te gaan?”

Ben je van plan om naar Blokker winkel te gaan?

 • Blokker
 • Geldig t/m 24 mei 2021
Ga naar “36 t/m 42 ook in beige Graceland € 24,99”

36 t/m 42 ook in beige Graceland € 24,99

 • vanHaren
 • Geldig t/m 23 mei 2021
Ga naar “Toms schoenen van € 50 voor € 29,99”

Toms schoenen van € 50 voor € 29,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 30 mei 2021
Ga naar “Blokker Sodawater- maker starterset 2e waterfles gratis € 49,99”

Blokker Sodawater- maker starterset 2e waterfles gratis € 49,99

 • Blokker
 • Geldig t/m 24 mei 2021

Vacatures

Ga naar “Medewerker bediening – The Bishop”

Medewerker bediening – The Bishop

 • The Bishop
 • Parttime
The Bishop

Topper

Ga naar “Commercieel redacteur indebuurt Leiden (tijdelijk)”

Commercieel redacteur indebuurt Leiden (tijdelijk)

 • Fulltime/Parttime
indebuurt google computer laptop werken
Ga naar “Administratief ondersteuner”

Administratief ondersteuner

 • Luba Uitzendbureau Leiden
 • Parttime
Ga naar “Administratief medewerker Leiden”

Administratief medewerker Leiden

 • Randstad
 • Fulltime
Ga naar “Schoonmaker laboratoriummateriaal”

Schoonmaker laboratoriummateriaal

 • Randstad
 • Parttime