Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supertof! Lekker uit eten én kans maken op Formule 1-kaarten

Aangeboden door Rebel Horeca Groep 6 maart 2020

Bij Rebel Horeca, voor de Leidenaar beter bekend als Einstein, Buddhas, Pakhuis, Aperitivo en Van Buuren, kun je Formule 1 kaarten winnen. Wij vertellen je wat je weten moet.

Op zondag 3 mei gaat de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort van start. En wie weet pakt onze Max misschien wel de zege op eigen bodem. Dat klinkt natuurlijk al supergaaf, maar het kan nóg beter. Want dankzij Rebel Horeca, kun jij daar misschien bij zijn, want dat bedrijf geeft 4 x 2 personen de kans om de Dutch GP bij te wonen! Echt waar! Hoe je in aanmerking komt voor die prijs? Nou zo:

Stempels verzamelen

Je kunt meedingen door een stempelkaartparcours langs de vijf locaties van Rebel Horeca in Leiden af te leggen. In alle vijf Leidse zaken van Rebel Horeca vind je stempelkaarten voor deze zogeheten Grand Prix van Leiden.

Om deze Leidse Grand Prix ‘uit te rijden’ verzamel je dus vijf stempels door gezellig te lunchen of dineren bij Einstein, Aperitivo, Pakhuis, Van Buuren of Buddhas. En dankzij deze vijf stempels voor lunches of diners, maak jij na inlevering van de volle stempelkaart kans op 2 felbegeerde ‘Bronze Tickets’ voor de Dutch GP.

Vrienden en familie optrommelen

Om kans te kunnen maken op de felbegeerde tickets, is het zaak om die Grand Prix van Leiden keurig netjes ‘uit te rijden’. Dat hoeft natuurlijk niet op één dag en meerdere pitstops zijn toegestaan. Zelfs je vrienden en familie kun je inzetten om diner- of lunchstempels voor jou te scoren, want de stempelkaarten zijn niet persoonlijk.

Voor alle informatie en de welbekende kleine lettertjes check je www.rebelhoreca.nl/f1. Je gaat vijf keer heerlijk uit eten én maakt kans op tickets voor de Formule 1! What’s not to like?

(Lees onder de foto’s meer over wát je precies moet bestellen om kans te maken)

Interieur Aperitivo (beeld: Rebel Horeca Groep)
Interieur Van Buuren (beeld: Rebel Horeca Groep)
Binnentuin Pakhuis (beeld: Rebel Horeca Groep)
Interieur Buddhas (beeld: Rebel Horeca Groep)
Interieur Einstein (beeld: Rebel Horeca Groep)
Formule Einstein (beeld: Rebel Horeca Groep)

Stempelkaarten en stempels kun je scoren bij onderstaande Leidse locaties van Rebel Horeca:

Einstein
De stempel wordt bij Einstein verdiend met een hoofdgerecht.

Tip! De MaDiWo special: kip- of ossenhaassaté met een pitcher Heineken of karafje wijn voor slechts €15,- per persoon (vanaf 2 personen).

Buddhas
Hoewel Thailand op het moment niet op de Grand Prix-kalender staat, doet-ie in Leiden gewoon mee. Een hoofdgerecht bij Buddhas levert de volgende stempel op. Van zondag tot en met donderdag.

Pakhuis
Bij Pakhuis ben je sowieso een winner. Met een Chicken Dinner. Van zondag tot en met donderdag. Kip van ’t spit met een pitcher Heineken of een karafje wijn voor €12,50 per persoon (vanaf 2 personen).

Aperitivo
In Italië houden we van eenvoud: geniet zeven dagen per week bij Aperitivo van een heerlijke pasta of pizza naar keuze, en ontvang jouw volgende stempel voor de Grand Prix van Leiden.

Van Buuren
Geniet van het ontbijt of de lunch bij Van Buuren en scoor meteen de stempel die je nóg dichter bij Zandvoort brengt.

Formule 1-liefhebbers die niet van vlees houden kunnen ook altijd een vegetarisch gerecht van de kaart kiezen.

Volle stempelkaarten kunnen op alle vijf Leidse locaties van Rebel Horeca worden ingeleverd, uiterste inleverdatum is 22 april om 18:00 uur. De trekking en bekendmaking van de winnaars is op 25 april om 16.00 uur op rebelhoreca.nl/F1 en op de Facebookpagina’s van de locaties.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rebel Horeca Groep. Meer over Rebel Horeca Groep ontdekken?

Rebel Horeca Groep

restaurants en horeca

Pieterskerkgracht 3, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca