Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Leiden: familiebedrijf Van der Linden Groep voor al je autowensen en een kopje koffie

Aangeboden door Van der Linden Groep Leiden 24 februari 2020

Bij een autodealer langsgaan om even een kopje koffie te drinken… Nog nooit overwogen? Dat zou je toch eens moeten doen. Bij Van der Linden Groep op de Hallenweg in Leiden dan in elk geval. Dit familiebedrijf heeft Hyundai dealer Geenjaar overgenomen. En zoals past bij een familiebedrijf, voelt het er als thuiskomen.

Van der Linden Groep begon bijna 85 jaar geleden als fietsenmakerij. Later werd het een autoschadebedrijf en inmiddels is het uitgegroeid tot een goedlopende organisatie met de mogelijkheid om klanten volledig te ontzorgen in hun mobiliteit. Een bedrijf dat nog altijd binnen de familie gebleven is, met in de directie Karin Knop-van der Linden en haar man Rob die algemeen directeur is.

Kende je de naam Van der Linden Groep al? Dat is niet zo gek, want er waren al vestigingen in de regio: twee in Waddinxveen en één in Zoetermeer. Op 1 januari 2020 kwam daar Leiden bij door de overname van Hyundai dealer Geenjaar Automotive Leiden. Het bedrijf is Hyundai dealer, maar heeft óók het ‘Vakgarage-concept’. En dat betekent dat je er terechtkunt voor onderhoud, apk en bandenwissels met auto’s van alle merken. En je vindt er dus ook occasions in allerlei merken in de verkoop, private en zakelijke lease.

“Ongeacht welk merk auto je rijdt, wij zorgen dat je tevreden wegrijdt. Mochten er problemen zijn, dan word je blij van de oplossing die de Van der Linden Groep Leiden te bieden heeft.”

Eén nieuwkomer

Het vaste team, de kennis en de ervaring zijn gebleven tijdens de overname. Alleen Gerrit Buntsma is als nieuwe vestigingsmanager aangenomen. Een nieuwkomer bij Van der Linden Groep, maar zeker geen nieuweling in het vakgebied.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Vestigingsmanager Gerrit Buntsma (Beeld: Van der Linden Groep)
Beeld: Van der Linden Groep

 

Enthousiast beschrijft hij de bedrijfsfilosofie: “Wat wij als familiebedrijf graag uitdragen is, dat we met een positieve houding dichtbij de mensen staan. Zowel bij het personeel als bij de klanten. Al het personeel wordt hier gelijk behandeld of je nou monteur of verkoper bent.”

“Iedereen is welkom voor een kopje koffie om de sfeer hier te proeven en met eigen ogen te zien wat er is veranderd.”

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

VanderLinden team
Het team van Van der Linden Groep in Leiden (Beeld: Van der Linden Groep)

Gratis vervangend vervoer

Het autobedrijf wil niet alleen dicht bij het personeel, maar ook dicht bij de klanten staan. Voor de klanten willen zij het zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom staat er altijd vervangend vervoer klaar bij deze Hyundai dealer in combinatie met onderhoud of een reparatie. Ze hebben ook vier fietsen en een elektrische fiets waar klanten gratis gebruik van kunnen maken.

Thuis voelen

Karin Knop-van der Linden en Rob Knop zijn erg betrokken bij het reilen en zeilen van de Leidse vestiging. Algemeen directeur Rob: “Alles is er bij ons op gericht om het karakter te behouden, waar we groot mee geworden zijn. Dat betekent voor ons dat we het waarderen als klanten spontaan langs komen voor een bakje koffie, omdat ze zich bij ons thuis voelen.”

Na de uitbreiding biedt het bedrijf werk aan 85 medewerkers. “Nadat de overname van de vestiging in Leiden bekend werd, hebben we alle medewerkers uitgenodigd op onze locatie in Waddinxveen en hen onze bedrijfsfilosofie uitgelegd en deze werd met veel enthousiasme ontvangen. We zijn dan ook overtuigd dat onze vestiging in Leiden de juiste keuze voor ons bedrijf is.”


Meer over Van der Linden Groep Leiden ontdekken?

Van der Linden Groep Leiden autobedrijven

Hallenweg 2, Leiden

Bekijk meer:autobedrijven