Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Last van acne, overtollig vet of littekens? De (laser)behandelingen van Medi Skin Care bieden uitkomst

Aangeboden door Huidcentrum Leiden – Medi Skin Care 12 juni 2020

Dat je ongewenste haargroei kunt behandelen door middel van laseren, wist je misschien al. Maar wist je ook al dat lasertherapie in nog veel meer gevallen van pas komt? De ervaren huidtherapeuten van Medi Skin Care zijn gespecialiseerd in lasertherapie en kunnen je helpen bij allerlei huidaandoeningen: van acne (littekens) tot couperose en nog veel meer. 

“Onze specialisten gebruiken lasertherapie niet alleen om bijvoorbeeld te ontharen, maar ook bij medisch georiënteerde aandoeningen,” legt algemeen manager Liza Sophie de Boer van Medi Skin Care uit. “Denk aan littekens van alle soorten en maten, vaataandoeningen als rosacea en couperose, maar ook ingegroeide haren en verschillende soorten wratjes. Ook voor de behandeling van striae, rimpels en pigmentvlekken kan je bij ons terecht.” Welke behandelingen Medi Skin Care verder aanbiedt, bekijk je hier. Hieronder bekijk je verschillende voor- en na-foto’s van mensen die zijn behandeld bij Medi Skin Care.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Ouderdomswratten: voor en na. Foto: Medi Skin Care
Acnelittekens: voor en na. Foto: Medi Skin Care
Couperose: voor en na. Foto: Medi Skin Care
Schimmel: voor en na. Foto: Medi Skin Care

Je staat zo weer buiten

“Lasertherapie is een mooie manier om littekens op bepaalde plekken te behandelen zonder daarbij de omringende huid te beschadigen”, legt Liza Sophie uit. “Bovendien zijn de meeste behandelingen niet intensief. Vaak sta je na een uur of half uur weer buiten.”

Nauwe samenwerking met ziekenhuizen

Waar de mogelijkheden van huidartsen ophouden, kan lasertherapie uitkomst bieden. “Daarom krijgen we ook veel doorverwijzingen van artsen en andere specialisten. Bepaalde huidaandoeningen zijn beter te behandelen door middel van lasertherapie. We werken bovendien nauw samen met dermatologen en andere specialisten in tien ziekenhuizen door heel Nederland. In Nederland zijn we daarin een van de weinigen.”

Vetbevriezing en voedingscoaching

Naast huidaandoeningen behandelen, biedt Medi Skin Care ook cryolipolyse (vetbevriezing) aan. Als je last ervaart van vetophopingen en sporten of gezond eten volgens jou te weinig resultaat geven, biedt deze vorm van lokale vetbevriezing uitkomst. De behandeling kan worden uitgevoerd voor je ‘lovehandles’, buik, bovenarmen, rug en binnen- en buitendijen. Fijn om te weten: de behandeling is nagenoeg pijnloos. Meer informatie over cryolipolyse vind je hier.

Waar cryolipolyse zorgt dat vetcellen afsterven, kan het niet voorkomen dat nieuwe vetcellen ontstaan. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen, is een gezonde leefstijl belangrijk. Daarom biedt Medi Skin Care ook voedingscoaching aan. Door gezond en goed eten te combineren met cryolipolyse, kom je snel van overtollig vet af. Lees er meer over op deze pagina.

Lasertherapie in de zomer? Geen probleem!

Als je je eerder verdiept hebt in lasertherapie denk je misschien dat het in de zomer niet mogelijk is om lasertherapie te doen. Dat is dus niet waar! “Onze huidtherapeuten behandelen ’s zomers gewoon door onder speciale zomerrichtlijnen, waarvoor de apparatuur anders wordt ingesteld. Als je een lichte huid hebt en niet vaak in de zon komt, kan laseren prima. Wij kijken per patiënt naar huidtype én het persoonlijke zongedrag.” Medi Skin Care beschikt over speciale apparatuur die geschikt is voor de donkere (zongebruinde) huid en daarnaast is is er een speciale dermatologische sun lotion beschikbaar met een UVB en UVA filter, waarmee je veilig in de zon kunt.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden

Intakes zijn altijd gratis én vrijblijvend

Ben jij benieuwd wat de huidtherapeuten van Medi Skin Care voor jou kunnen betekenen? Plan direct een gratis én vrijblijvende intake via deze link. Als je wilt, kun je aansluitend aan de intake worden behandeld, maar dat hoeft niet.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huidcentrum Leiden – Medi Skin Care. Meer over Huidcentrum Leiden – Medi Skin Care ontdekken?

Huidcentrum Leiden – Medi Skin Care zorg

Vandaag gesloten

Lammenschansweg 15c, Leiden

Bekijk meer:zorg