Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kittige actie: ‘Win een onvergetelijk uurtje katknuffelen bij Sophie Kattencafé’

Aangeboden door Sophie Kattencafé 22 mei 2020

Zin in een vega(n)feestje op je bord? Het vegan en vegetarische eten van Sophie Kattencafé kun je nu bestellen om tijdens eerste en tweede Pinksterdag thuis te laten bezorgen. Via ‘Sophie at Home’ laat je namelijk een pinksterbrunch- of high tea-box thuis afleveren. En een lekkere maaltijd eten op een feestdagochtend, wie wil dat nou niet?

Sophie Kattencafé op de Haarlemmerstraat gaat vanaf maandag 1 juni weer gedeeltelijk open, maar tijdens de coronaperiode stond eigenaresse Chantal niet stil. Chantal is namelijk samen met haar goede vriend Vincent ‘Sophie at Home’ gestart. En via Sophie at Home kun je een goedgevulde pinksterbrunch- of high tea-box bestellen. Deze laat je dan op zondag 31 mei en/of maandag 1 juni 2020 thuis bezorgen.

Hoe werkt dat?

Je kunt bestellen tot uiterlijk vrijdag 29 mei om 20:00 uur. Je bestelt de brunch-box via Sophie at home en deze wordt tijdens de pinksterdagen tussen 10:00 en 12:00 uur thuisbezorgd. Wil je liever een high tea? Dat kan ook! Deze box bestel je op dezelfde manier en wordt tussen 13:00 en 15:00 uur bezorgd.

Winnen bij de Cat-lottery

De medewerkers en de acht knuffelige bewoners van het kattencafé zijn nu al blij met de eerste bestellingen. Daarom willen ze jou ook graag bedanken als je een pinksterbrunch- of high tea bestelt. Als je zo’n box bestelt, geven ze jou de kans om prijzen te winnen bij de Cat-Lottery.

(lees verder onder de foto’s over welke superleuke prijzen je kunt winnen)

Beeld: Sophie Kattencafé
Pinksterbrunch menu (Beeld: Sophie Kattencafé)
Beeld: Sophie Kattencafé
Beeld: Sophie Kattencafé
High tea menu (Beeld: Sophie Kattencafé)
Beeld: indebuurt Leiden

Hoe win je?

In je Pinksterbrunch-box vind je een menukaart met daarop jouw persoonlijke lotnummer. Daarmee kun je van de vele prijzen winnen.

Onvergetelijke hoofdprijs

De hoofdprijs is een onvergetelijke één-uur-durende-privéknuffelsessie in Sophie Kattencafé (voor maximaal drie personen). De katten kijken nu al uit naar het kroelen. De hoofdprijs is inclusief een drankje én taartje in het café!

Meer superleuke prijzen

Een andere prijs is een heerlijke high tea voor twee personen. Geniet lekker samen met je gezin of huisgenoten van: mergpijpjes (Lindy’s patisserie), scones met clotted cream, mini appelflap, huisgemaakte carrotcake, brownies met speculoos topping, sandwiches, quiches, homemade tomatensoep, biothee van Moers thee & meer en smoothies. Heerlijk even die ontspanning zonder de deur uit te hoeven, want Sophie at home brengt de high tea gewoon bij jou thuis. Nuttig je de high tea liever in het kattencafé tijdens een privéknuffelsessie? Dat kan als je reserveert, vanaf maandag 1 juni.

Daarnaast worden nog twee cadeaubonnen weggegeven voor de webshop van Sophie Kattencafé. Heb je toevallig al gekeken in de shop en leuke katten-merchandise of kattenknuffels op je verlanglijstje gezet voor jezelf of je knorrende viervoeter? Doe dat maar, want wie weet komt deze bon jouw kant op!

Unboxen en smullen maar!

Nu horen we je denken: wat zit er dan eigenlijk in die pinksterbrunch-box? Je kunt kiezen uit een vegetarische of vegan brunch. Denk aan: pure hartjesbonbons gevuld met aardbei- of karamel (Lindy’s patisserie), verse biothee, smoothies, mini croissants met verse jam, uitgebreid belegde broodjes, homemade quiches en tomatensoep en een mini appelflap. Om je vingers bij af te likken!

Wil jij ook lekker eten en unboxen tijdens Pinksteren? Bestel de box dan voor vrijdag 29 mei om 20.00 uur. Klik voor de webshop van Kattencafé Sophie op de oranje knop:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sophie Kattencafé. Meer over Sophie Kattencafé ontdekken?

Sophie Kattencafé restaurants en horeca

Geopend12:00 - 17:00

Haarlemmerstraat 241, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees hier wat we eerder schreven over dit Leidse kattencafé:

Kattencafé sophie

Binnenkijken bij het eerste kattencafé van Leiden

Ein-de-lijk is het zover: Chantal opent de deuren van het eerste kattencafé in Leiden. Het café en d...