Hotspotalert! 7 x daarom wil je een keer eten bij Bel Air Diner

Aangeboden door Bel Air Diner 19 februari 2019

Wij vinden Leiden natuurlijk prachtig, maar soms wil je gewoon even iets anders. Daarvoor hoef je niet je koffers te pakken en een verre reis te boeken, want ook in onze eigen sleutelstad kun je je even helemaal ergens anders wanen. Wij geven je zeven redenen waarom je écht eens het Amerikaanse themarestaurant Bel Air Diner moet bezoeken.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je waant je even helemaal ergens anders

Beeld: indebuurt Leiden

Van hoeveel plekken kun je dit nu zeggen? Bij Bel Air Diner waan je je echt even helemaal in het Amerika van de jaren 50. Door de prachtige – tot in detail uitgewerkte – aankleding, de muziek en de menukaart is het plaatje helemaal compleet. ‘‘Zelfs Amerikanen zijn onder de indruk,” vertelt kok Oleg ons. Voor een uitstapje dat je niet snel zult vergeten, moet je dus bij Bel Air Diner zijn.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bel Air Diner. Meer over Bel Air Diner ontdekken?

Bel Air Diner restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 23:00

Noordeinde 49, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

De milkshakes zijn fan-tas-tisch!

Smullen! | Beeld: indebuurt Leiden

Iedereen die graag een milkshake lust, móet dit plekje echt even proberen. Je proeft hier heerlijke huisgemaakte milkshakes. En dat niet alleen: er staan ook alcoholhoudende milkshakes op de kaart. Een cocktail en milkshake in één dus. Lekkerrrr!

Je ervaart de echte Amerikaanse keuken

BLACK. | Beeld: indebuurt Leiden

Hash browns, chickenwings, onion rings… Bij Bel Air Diner kun je het echte Amerikaanse dinerfood proberen. De kaart staat vol met heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten en hapjes. Een handig tippie voor degenen die niet kunnen kiezen tussen spareribs en burgers: bestel het In the Mix menu. Je krijgt dan een burger én spareribs. Volgens chefkok Oleg zijn deze ribs de állerlekkerste van Leiden, ze vallen zo van het bot af!

Het is dé plek voor burgerliefhebbers

Ben jij gek op hamburgers? Dan kun je hier je hart ophalen. Bel Air Diner heeft namelijk een menukaart vol hamburgers in allerlei varianten: bijvoorbeeld met pulled pork, wild zwijn en hert. De diner heeft de meest exclusieve soorten vlees zoals Wagyu en Iberico. Dit vlees wordt bereid zoals in een echt steakhouse: op houtskolen. Ook vegetariërs kunnen meegenieten, want er zijn ook vegetarische opties.

Wij mochten alvast twee nieuwe burgers van de kaart proeven. Hier lees je hoe dat was:

Foodporn: wij probeerden voor het eerst de BLACK. burger bij Bel Air Diner en dit vonden we ervan

Wat hebben wij toch een verschrikkelijk baantje. Echt, afschuwelijk. Zo werden wij deze week opgetro...

Je schiet er perfecte Instagramkiekjes

Beeld: indebuurt Leiden

Voor alle Leidenaren die graag mooie plaatjes op Instagram delen: look no further! Niet alleen het eten is hier superfotogeniek (knalroze milkshakes en goudgele frietjes bijvoorbeeld), maar ook de ruimte zelf is perfect om foto’s te maken. Bijvoorbeeld op de leuke red banks, bij de jukebox of naast Elvis.

Je kunt er ook borrelen

Zoek je een leuk plekje voor een drankje? Bij Bel Air Diner kun je ook lekker komen borrelen. Het restaurant serveert bier, wijn, frisdranken en natuurlijk zijn beroemde milkshakes. Daarnaast kun je ook kiezen van de cocktailkaart, daarop staat de top 10 klassieke cocktails voor maar €7,- per stuk. Een lekker borrelhapje erbij kan natuurlijk ook. Cheers!

Voor de suikerkick

Zoetekauwen opgelet: ook aan lekkere toetjes is hier geen gebrek. Wij noemen even het één en ander op: New York Based Cheesecake, Triple Chocolate, Banana Boat, American Pancake met Hot Fudge. Daar hebben wij zeker weten wel een suikercoma voor over!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶