Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Retro fun op wieltjes! Er komt een rollerdisco in Leiden en daar wil je naartoe

Aangeboden door Het GroenOord Work & Play 12 februari 2020

Wie heeft dit nou niet gedaan in de jongere jaren: rolschaatsen! Voor een potje oldschool fun op wieltjes kun je op zaterdag 29 februari in Leiden terecht. Want daar opent voor één (schrikkel)dag een rollerdisco. Neem maar van ons aan: daar wil je naartoe!

Wat een heerlijk was dat gevoel toch; met die blauwgele retro-rolschaatsen ondergebonden lekker toeren. Pootje-over oefenen in de bochtjes…. En vooral op de plekken waar het net geasfalteerd was: glijden over de weg.

Grote, gladde discovloer

Met een gladde ondergrond zit het bij de Leidse rollerdisco wel goed. Want die wordt gehouden in Het GroenOord. De gigantische evenementenlocatie wordt omgetoverd tot een grote (en gladde) discovloer. De muziek gaat aan en jij kunt los.

Rollen, dansen, sjansen en drankjes drinken

Zaterdag 29 februari is niet alleen een bijzondere dag omdat die datum maar eens in de vier jaar voorkomt. Het is in Leiden dus extra bijzonder omdat je die avond op rolletjes door kunt brengen. Van 21.00 uur ’s avonds tot 01.00 uur ’s nachts kunnen Leidenaren rollen, dansen, sjansen en drankjes drinken.

Verhuur voor feesten en evenementen

Wist je trouwens dat de megagrote Het GroenOord vol zit met allemaal toffe feest- en eventplekken? De 900 m2 grote ruimte waar de rollerdisco opent, is er slechts een van. In het pand vind je naast allerlei (flex-)werkplekken en een bedrijfsrestaurant dus ook allerlei ruimtes die te huur zijn voor jouw feesten en evenementen.

Of je nou een verjaardagsfeestje wilt vieren in een cafésetting of een zakelijk congres in een ruimte vol av-middelen; bij Het GroenOord hebben ze het allemaal.

Tickets voor de rollerdisco

Lees hier meer of bekijk de foto’s onderaan dit artikel. Maar eerst nog even dit: kaartjes kopen voor de rollerdisco? Een ticket kost €12,50 per persoon. Heb je zelf al rolschaatsen? Dan betaal je €7,50.

Klik op de oranje button om ze te bestellen.

Het is niet meer mogelijk om tickets te bestellen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het GroenOord Work & Play. Meer over Het GroenOord Work & Play ontdekken?

Het GroenOord Work & Play

Willem de Zwijgerlaan 2-a , Leiden

Klik rechts op de foto’s of swipe om ze allemaal te zien:

Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden
Foto: indebuurt Leiden