Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! Je kunt de elektrische Dolly Bakfiets gratis en vrijblijvend thuis testen

Aangeboden door Dolly Bikes 1 mei 2020

Het is je vast weleens overkomen dat je, met boodschappentassen aan je stuur en wind tegen, door de stad fietste en aan alle kanten werd ingehaald door elektrische fietsen. Naast gewone e-bikes zie je ook steeds meer elektrische bakfietsen in het straatbeeld. Wij snappen het wel, want het scheelt sjouwen én trappen. Als je benieuwd bent of een elektrische bakfiets bij je past, hebben we goed nieuws! Dolly Bakfiets biedt de optie om – gratis en vrijblijvend – een elektrische bakfiets te testen.

Juist nu we massaal thuiswerken en niet op reis kunnen, is het extra fijn om iedere dag even te genieten van frisse lucht in je eigen buurt. Die momentjes buiten de deur worden extra leuk met een elektrische Dolly bakfiets. Hij staat voor je klaar wanneer je boodschappen gaat doen, er even uit wilt met je kinderen of als je zware spullen moet vervoeren. En wind tegen is ineens ook geen probleem, want de elektrische Dolly heeft een krachtige middenmotor en forse accu: dat bespaart jou flink wat trappen!

Van Nederlandse bodem

Als je kiest voor een Dolly Bakfiets, ga je voor een kwalitatief, lokaal product dat volledig op Nederlandse bodem wordt gemaakt. Ook erg fijn: Dolly heeft de meest krachtige motor en de standaard de grootste accu van alle bakfietsen.

Tekst gaat verder onder de foto

Dolly Bakfiets
Foto: Dolly Bikes

55 kleurencombinaties (ja, echt!)

Het oog wil natuurlijk ook wat en dat snappen ze bij Dolly maar al te goed. Je kunt je eigen bakfiets samenstellen, waarbij je keuze hebt uit maar liefst 55 verschillende kleurencombinaties die ook nog eens supersnel leverbaar zijn. Hoe fijn!

Oerdegelijke kwaliteit

Dolly’s elektrische bakfietsen worden allemaal in Nederland gemaakt van oerdegelijke, kwalitatieve onderdelen. Mocht je onverhoopt toch fietspech krijgen, dan biedt Dolly Bakfiets onderhoudsbeurten aan huis aan.

Try this at home!

We kunnen ons voorstellen dat je inmiddels staat te trappelen om zelf te ervaren wat de elektrische Dolly bakfiets zo fijn maakt. Dolly Bakfiets biedt proefritten aan huis aan, waarbij je – gratis en vrijblijvend – de bakfiets kan testen. Wanneer je online een proefrit boekt, komt een medewerker van Dolly Bakfiets bij jou langs om uitleg over de fiets te geven, waarna je voldoende tijd hebt om de buurt te verkennen. Kun je meteen checken of de fiets in de schuur past en hoe het is om dat heuveltje in de buurt te beklimmen!

Plan direct je proefrit op een elektrische Dolly bakfiets via de oranje button hieronder of via deze link.

Psst… ben je ondernemer en bezorg je producten of maaltijden aan huis? Dan is de Dolly Cargo met grote transportkoffer wellicht iets voor jou. Hier vind je meer info. Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dolly Bikes. Meer over Dolly Bikes ontdekken?

Dolly Bikes

fietsenwinkels

Sint Laurensdreef 15, Utrecht

Bekijk meer:fietsenwinkels