Love is in the air! 5 x Leidse treinflirts in september

station Leiden
Beeld: indebuurt Leiden

Een boekje lezen, een koffietje drinken of een lekker potje flirten. Wat doe jij in de trein? Deze vijf treinreizigers zijn op zoek naar hun Leidse flirt.

Green sweater

Een berichtschrijver met de naam ‘Reka’ heeft een Engelstalig bericht geplaatst. Deze persoon is op zoek naar een treinreiziger in een groene trui met de cover van een folklore album erop. Ook droeg hij een koptelefoon. De persoon werd gespot in de trein van Amsterdam naar Den Haag en op station Leiden verloor de schrijver van het bericht hem uit het oog. Ben of ken jij de persoon met de groene trui? Reageer hier.

Rode jurk vs Rood Ferrarishirt

De schrijver van dit bericht droeg een rood Ferrarishirt en stond in de trein met zijn/haar twee zoons. In de trein van Haarlem naar Leiden was er contact met een dame in een rode jurk. In Voorhout stapte beide reizigers uit en wensten elkaar een goede reis. De schrijver van dit bericht had graag nog wat langer met de dame in de rode jurk gepraat. Herken jij jezelf in dit bericht en wil jij ook verder kletsen? Lees het bericht en reageer hier.

Flirt bij Schiphol

De schrijver van dit bericht, Jakko, reisde met de trein van Leiden Centraal richting Hoorn Kersenboogerd. Hij greep snel in toen zijn tas van zijn schoot viel, iets wat een andere reiziger opmerkte. Deze andere reiziger, een vlotte dame met een leren jack, is in Jakko’s hoofd blijven hangen. Je zou kunnen zeggen dat hij net zo snel voor haar viel, als zijn tas dat deed. Lees het bericht en reageer hier.

Zebrabroek

Er werd ook flink geflirt in de trein van Rotterdam Centraal naar Amsterdam Centraal. Daar zat een meisje in een zebrabroek, een groene hoodie en een te grote jas. Zij flirtte met een medereiziger, die schuin tegenover haar een boek zat te lezen en af en toe opkeek en glimlachte. Helaas bleef het bij glimlachen, maar de schrijfster van dit bericht zou heel graag in contact komen met deze treinflirt. Herinner jij je deze ontmoeting? Reageer hier.

Ochtendflirt

Deze treinflirt vond plaats op een dinsdagochtend in de trein van 09.17 uur vanaf Leiden Centraal richting Leeuwarden. De schrijver van dit bericht droeg een trenchcoat met zwarte flare, de persoon op wie hij/zij een oogje had droeg een (donkergroene?) blouse. Ze zaten naast elkaar in een vierzits en stapten uit op Amsterdam Zuid. Ging jouw hart snel te keer onder die groene blouse? Reageer dan hier om contact op te nemen.

Meer in deze categorie

Verkeer

Ga naar “Nieuws: ophef over reclamebord, Leidse tram en meer (3 – 10 dec)”

Nieuws: ophef over reclamebord, Leidse tram en meer (3 – 10 dec)

haarlemmerstraat
Ga naar “Twee Leidse organisaties pleiten voor een tram in Leiden”

Twee Leidse organisaties pleiten voor een tram in Leiden

leiden centraal trein station
Ga naar “Liefde in de trein! 3 x treinflirts in Leiden uit november”

Liefde in de trein! 3 x treinflirts in Leiden uit november

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Jan van Haasteren puzzel € 9,99”

Jan van Haasteren puzzel € 9,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “KOOKPAN 24 CM / HAPJESPAN Ø 28 CM € 12,99”

KOOKPAN 24 CM / HAPJESPAN Ø 28 CM € 12,99

  • Dirk
  • Geldig t/m 10 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Douwe Egberts Aroma rood van € 11,90 voor € 9,99”

Douwe Egberts Aroma rood van € 11,90 voor € 9,99

  • PLUS
  • Geldig t/m 10 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022