Trots! Leidse zanger Jelle (22) maakt indruk op Anouk in The voice of Holland

Door Lotte van den Elsen 4 januari 2019

Hé hé hé, wat zien we daar? Een Leidenaar op televisie! En niet zomaar eventjes, maar in het programma The voice of Holland. De Leidse Jelle Glasbergen (22) schittert in de populaire zangwedstrijd, onder de vleugel van zangeres Anouk. 

Jelle Glansbergen

Jelle verschijnt voor het eerst op de buis bij de blind auditions. Het is zijn eerste écht grote optreden, extra spannend dus! Sinds zijn 18e is hij bezig met muziek, waar hij dolgraag zijn beroep van wil maken. Daarnaast studeert hij commerciële economie. Met zijn vertolking van het nummer Dancing On My Own van Calum Scott, imponeert hij het publiek én maakt hij grote indruk op de jury.

Team Anouk

Bij zijn laatste uithaal draaien alle juryleden om, wat betekent dat Jelle mag kiezen. Hij kiest voor het team van Anouk. In de volgende ronde moet Jelle meedoen aan een zangbattle, tegen zangeres Iris Noëlle. Zij zingen het nummer Eenzaam zonder jou van André Hazes. Ook deze ronde heeft Jelle overleefd, wat betekent dat hij weer een stapje dichterbij de winst is. Je kijkt The voice of Holland elke vrijdagavond om 20.30 uur bij RTL4.

Lees ook

Sjors en jimmy

Het houdt niet op: wéér een Leidenaar bij First Dates

Potjandorie nog aan toe. Wij hebben dit seizoen van het tv-programma First Dates al drie Leidenaren ...
Kayleigh

Kijkteris! Weer een Leidenaar gespot in First Dates

Het is weer zover! Wij hebben al meerdere dappere Leidenaren gespot die het aandurven om op landelij...