Kijktip: Modellen van Leids bureau in Curvy Supermodel

Door Lotte van den Elsen 26 februari 2018

Vanavond, 26 februari, begint het programma Curvy Supermodel op RTL5. In dit nieuwe programma volgen we de zoektocht naar een nieuw plussize topmodel. Wist je dat Leiden een modellenbureau heeft voor curvy models?

Maxime Models

Grappig feitje: Leiden heeft een modellenbureau dat zich richt op curvy models. Dit bureau, opgericht door de Leidse Miranda Koelemeijer, scout en begeleidt modellen vanaf maat 38 om internationaal aan de slag te gaan als model. Een aantal modellen die bij het Leidse bureau staan ingeschreven zijn ook te zien in het programma Curvy Supermodel, namelijk Stephanie en Iskamella. Miranda laat ons weten dat ook deelnemers Britt, Jo-Ann en Fabienne in het verleden voor haar bureau hebben gewerkt. Leuk!

Curvy models

Het programma Curvy Supermodel wordt, net als het laatste seizoen van Hollands Next Topmodel, gepresenteerd door Anna Nooshin. De jury bestaat onder andere uit Daniëlle de Grondelle, een bekend Nederlands curvy model. De kandidaten maken kans op de titel Curvy Supermodel en een contract bij een Amsterdams modellenbureau.


Meer over Maxime Models ontdekken?

Maxime Models dienstverlening

Vandaag gesloten

Punterwerf 3, Leiden

Bekijk meer:dienstverlening

Meer over

Shownieuws