Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant De Koekop gaat sluiten: na vijf jaar stoppen Michiel en Jenny ermee

Door Lidwien Arndt 18 september 2020

“The word is out: wij gaan een andere weg bewandelen.” Met deze woorden laten eigenaren Michiel en Jenny op social media weten dat ze gaan stoppen met restaurant De Koekop. Het restaurant sluit, maar het pand zal niet lang leeg blijven staan.

Michiel en Jenny runden vijf jaar lang het restaurant aan de Lange Mare. Op het menu staan gerechten die geïnspireerd zijn op de mediterrane keuken. Maar, van die gerechten kunnen we nog maar één week genieten.

Nog een week

Michiel: “We speelden al langer met het idee en de huidige situatie – met de coronamaatregelen – zorgt ervoor dat we nu doorzetten: het was een mooi avontuur, maar dat komt nu ten einde. Het wordt steeds minder makkelijk om het rendabel te houden. Wat we gaan doen? Dat weet ik nog niet. We willen eerst dit afsluiten, daarna verder kijken.” Op zaterdag 26 september draait De Koekop al de laatste service. Dus wil je nog één laatste keer bij Jenny en Michiel eten? Reserveer dan via [email protected] of bel naar 071-5141937.

TEDS

Na die datum verdwijnt de op zijn kop hangende koe, maar leeg komt het pand niet te staan. Michiel weet ons te vertellen dat er een vestiging van TEDS komt. TEDS is een all day brunch concept wat al zaken heeft in onder andere Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Wanneer TEDS zijn deuren precies opent in Leiden is niet bekend, maar we houden je op de hoogte.


Meer over De Koekop ontdekken?

De Koekop restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 00:00

Lange Mare 60, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca