Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pop de champagne: indebuurt is verkozen tot beste nieuwswebsite van het jaar

Door Carin van der Meij 27 november 2020

Het is feest met een hoofdletter F bij indebuurt! De verkiezingsuitslagen van Website van het Jaar zijn op donderdag 26 november bekendgemaakt. En je raadt het al; indebuurt is in de prijzen gevallen. Niet een, maar twee keer. Wauw!

indebuurt heeft twee awards gewonnen in de categorie ‘nieuws’. Zo mogen wij ons nu de beste en populairste nieuwswebsite van Nederland noemen.

Dank, dank, dank!

Wat zijn we blij met deze prijzen. Alle mensen die op indebuurt hebben gestemd: bedankt. Jullie zijn de beste! Door de huidige maatregelen was een grote uitreiking helaas niet mogelijk, maar dat houdt de mensen van indebuurt niet tegen om een virtueel feestje te vieren.

Tekst loopt door onder afbeelding.

Beeld: indebuurt

Website van het Jaar

Elk jaar worden bedrijven dankzij de Website van het Jaar-verkiezing in het zonnetje gezet. De organisatie is in handen van Multiscope en Emerce. Er zijn verschillende categorieën waar je een publieksprijs mee kan winnen. indebuurt was genomineerd in de categorie ‘nieuws’ en nam het op tegen toppers als AD.nl, NU.nl en Trouw. Iedereen kon online stemmen. Hieronder zie je hoe indebuurt heeft gescoord. Goed om te weten: elke stemmer kon maximaal vijf sterren per onderdeel geven.

Tekst loopt door onder afbeelding.

 

Beeld: Website van het Jaar

Mis niets van Leiden

Elke dag houdt indebuurt je op de hoogte van de leukste plekken, laatste nieuwtjes en populairste verhalen uit Leiden. Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets.

Lees ook:

Coronacrisis dwong de Leidse dj Casper (27) een carrièreswitch te maken: ‘Opeens was de agenda leeg’

Ben jij gek op feestjes en dansen? Grote kans dat je Casper Fok dan wel herkent. Pre-corona draaide ...

Leidse wijkagent Eric houdt inzamelingsactie: ‘Wist je dat zo’n 475 kinderen uit regio Leiden bij de voedselbank komen?’

"Door mijn werk ontdekte ik dat armoede in Nederland veel dichterbij is dan ik dacht. Ook in de regi...
Nieuwe Rijn Cafes

Winkelnieuws! My Jewellery opent binnenkort een winkel in Leiden

Goed nieuws voor de Leidse dames: onze stad is binnenkort een hippe sieraden- en kledingwinkel rijke...

Meer over

Nieuws