Wie durft? Er komt een spookhuis in Waag en het klinkt superheftig

Aangeboden door Waag 17 oktober 2018

Zombies, killerclowns en gekken met kettingzagen… Klinkt dit voor jou als een gezellig avondje uit? Dan moet je binnenkort bij Waag zijn. Dit restaurant verkeert straks namelijk helemaal in halloweensferen! Wie durft?

Spookhuis in Waag

Je hebt mensen die bij Pretty Little Liars al gillend achter de bank wegkruipen en je hebt mensen voor wie Jigsaw ongeveer even spannend is als Yvon Jaspers. Echte dare-devils mogen zich binnenkort melden bij Waag. Het restaurant dompelt zich namelijk helemaal onder in halloweensferen en verandert voor vier dagen in een levensgroot spookhuis, compleet met halloweencocktails en horroracteurs! Van 25 tot en met 28 oktober kun je dit halloweenrestaurant bezoeken.

Het verhaal

En wat gebeurt er in dit spookhuis? Dit is het verhaal: In de 17e eeuw was de ruimte in de nok van Waag de vergaderzaal van de chirurgijnsgilde. Buiten de ambt van de chirurgijnsgilde om werden veroordeelde misdadigers in het holst van de nacht levend ontleed, ter vermaak van de chirurgen. Tot op heden zwerven de geesten van de gestorven misdadigers rond in de hallen van Waag. Tijdens Halloween zullen deze geesten herrijzen en Waag meenemen naar de onderwereld. Slik.

🎃 Durf jij het feest der doden te betreden op 26 oktober? De Waag zal worden omgetoverd in een heus spookslot! Hier zullen je ergste nachtmerries werkelijkheid worden; zombies, ondode zusters, sexy poezen en spoken zullen ons pand betreden.Heb jij je kaartjes al gescoord??💀Scoor ze anders via https://bit.ly/2DWvFiZ

Posted by Waag on Wednesday, 10 October 2018

Spookmenu

Heb jij totaal niet last van een zwakke maag? Dan kun je lekker een hapje gaan eten tussen de kwaadaardige chirurgen en dolende geesten. Je kunt deze halloweendagen genieten van een speciaal halloweenmenu en ook zijn er halloweencocktails. Wat dit precies is, blijft nog even een verrassing. Voor eters die geen zin hebben in al dat gespook en liever aan de onderwereld willen ontsnappen, is er ook een optie. Het achterste gedeelte van Waag doet niet mee aan het spookhuis en hier kun je dus gewoon dineren.

Nightmare on Aalmarkt

Het hoogtepunt van Halloween wordt het halloweenfeest Nightmare on Aalmarkt. Dit feest is op 26 oktober van 22.00 tot 03.00 uur. Het feest zal ook helemaal in Halloweenthema zijn en je moet hier dus ook verkleed naartoe komen. Doe je best, want de bezoekers met de beste outfits krijgen een prijs. Je kunt genieten van een lekkere halloweencocktail en muziek van de dj’s van Puur Classic. Om hier naartoe te gaan heb je wel een kaartje nodig. Je kunt een kaartje kopen vanaf €20,- via deze link. Het feest is 21+.

Durf jij het aan?

Lees ook deze artikelen:

Halloween Leiden

Muhahaha… 7 x shoppen voor Halloween in Leiden (2017)

Ben jij al klaar voor Halloween? Of je nu verkleed wilt gaan als minion of als heks, je kunt je outf...

Ask the crew! Dit zijn de 5 favoriete gerechten van Waag

Uit eten gaan, is dat ook één van jouw favoriete hobby's? In Leiden heb je veel mooie plekken om lek...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Waag Meer over Waag ontdekken?

Waag

restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Aalmarkt 21, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca