Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: wie wil jij een complimentje geven?

Door Lidwien Arndt 23 februari 2020

We zijn allemaal soms geneigd meer te letten op het negatieve, dan het positieve. De winter helpt daar ook niet bij, want zeg nou zelf: erg happy word je niet van die donkere uren. Gelukkig is het 1 maart tijd voor wat vrolijkheid. Die dag is het nationale Complimentendag. De dag om iemand in je omgeving een (extra) complimentje te geven, of misschien wel een vreemde. Wij zijn benieuwd: wie wil jij graag een complimentje geven? Laat het ons weten.

Al sinds 2004 staat 1 maart in het teken van complimentjes. Dé dag om je moeder te bedanken voor haar luisterende oor, je baas eens te wijzen op zijn leuke hippe schoenen, je broer te feliciteren met de goede start van zijn nieuwe baan… noem het maar op.

Om vrolijk van te worden

Dat complimenten goed zijn voor je humeur, hoeven we eigenlijk niet te bewijzen met onderzoeken toch? Denk maar eens na: wanneer kreeg jij voor het laatst een complimentje? En hoe voelde je je daarna? Grote kans dat het complimentje hartstikke goed voelde. Mits gemeend natuurlijk, maar laten we daar even vanuit gaan.

Speciaal voor Complimentendag willen we indebuurt Leiden gebruiken als complimentenplatform. Oftewel: wil jij iemand graag een complimentje geven? Laat het ons weten. Wij verzamelen alle complimentjes en publiceren ze op zondag 1 maart. Niet alleen superleuk voor degene die het compliment ontvangt, jouw aardige woorden vrolijken dan heel Leiden op.

Lees ook:

Gezocht: Leidenaren met een bijzondere verzameling

Iedereen spaart wel iets in zijn leven. En dan hebben we het niet over geld sparen, maar iets wat je...
Matt Winson

In gesprek met indie folk band Matt Winson: over uitdagingen, dromen en Leidse favorieten

We durven het wel te zeggen: Leiden is een talentenbroedplaats. Van Rembrandt tot Jochem Myjer, ja o...
Leiden door de ogen van Ceren Spuyman

10 x Leiden door de ogen van Instagrammer Ceren Spuyman

Leiden is een fotogenieke stad, dat weten we allemaal. Maar sommige Leidenaren weten de sleutelstad ...