Is er iemand op zoek naar jou? 5 x treinflirts in Leiden

Reis jij wel eens met de trein? Dan is er zomaar een kans dat er iemand naar jou op zoek is! Op de website Treinflirt.nl zoeken mensen naar treinreizigers op wie zij een oogje hebben.

Jumbotas

Deze treinflirt speelde zich af op 9 juni in de trein vanaf station Zwolle naar Den Haag. Op station Leiden Centraal verloor de schrijver van deze advertentie zijn of haar treinflirt uit het oog. De persoon naar wie hij of zij op zoek is, reisde samen met vrienden en had een jumbotas vol kleding bij zich. Al vanaf station Zwolle was er oogcontact, nu wil de advertentieschrijver écht contact. Herken jij jezelf in dit bericht? Hier kun je meer lezen en reageren.

Er was chemie

De volgende treinflirt speelde op 22 juni in de trein vanaf Leiden Centraal naar Delft. Bij Den Haag HS verloren de flirters elkaar uit het oog. De schrijver van deze advertentie zat chemie te studeren in een vierzits, aan de rechterkant van het gangpad. Er kwam een reiziger bij hem/haar zitten die een frietje aan het eten was. De twee raakten aan de praat over chemie. De persoon die gezocht wordt had donkere krullen en bruine ogen. Herkenbaar? Lees hier meer of reageer.

Dieprode lippenstift

We zijn op zoek naar een reiziger in een kleurig jumpsuit met een groen vest en korte rode krullen. De flirt vond plaats op 14 juli in de trein van Delft naar Lelystad. Op station Leiden verloren de flirters elkaar uit het oog. De reiziger die gezocht wordt droeg dieprode lippenstift en had – volgens de advertentieschrijver – een opvallend fijne stem waarmee ze gedag zei. De schrijver van de advertentie durfde geen move te maken vanwege een leeftijdsverschil. Klinkt deze situatie bekend? Lees de volledige advertentie en reageer hier.

Een hongerige flirt

Een beetje een aparte flirt wel, deze interactie op 22 juli op station Leiden. Sebastiaan stond daar toen er een reiziger op hem afkwam en vroeg of hij iets te eten had. Tja, liefde gaat door de maag, denken we maar. Sebastiaan zou dan ook graag vaker samen een hapje eten. De reiziger die hij zoekt droeg een bloemenshirt, een witte broek en had bruine haren. Ben jij deze hongerige flirter? Lees hier meer en reageer.

Reiziger in het groen

De laatste flirt van dit lijstje vond recentelijk plaats, namelijk op maandag 1 augustus. Het was in de trein van Leiden Centraal naar Enschede, op Schiphol verloren de flirters elkaar uit het oog. De schrijver van de advertentie, Stijn, droeg een wit shirt met een gekleurde opdruk. Ook droeg hij een bril en had hij een rugzak bij zich. De treinreiziger aan wie hij zijn hart verloor had veel sproetjes en droeg felgroene kleding. Toen deze persoon bij hem in de vierzits plaatsnam, deed Stijn zijn oortjes uit in de hoop contact te maken. Helaas maakte hij vervolgens de – naar zijn eigen woorden – domme keuze om te gaan zitten bellen, in plaats van een gesprek te starten. Ben jij deze treinreiziger in groen en herinner jij je deze interactie? Dan kun je hier meer lezen of contact opnemen!

Heb jij nu na het lezen van dit artikel een date gescoord? Hier een lijstje met leuke activiteiten voor een eerste date!

Meer in deze categorie

Opmerkelijk

Ga naar “Kruidvat in Leiden haalt reclame weg na ophef op Twitter”

Kruidvat in Leiden haalt reclame weg na ophef op Twitter

Kruidvat Stevenshof
Ga naar “Liefde in de trein! 3 x treinflirts in Leiden uit november”

Liefde in de trein! 3 x treinflirts in Leiden uit november

Ga naar “Op deze plekken in Leiden kun je deze winter gratis opwarmen”

Op deze plekken in Leiden kun je deze winter gratis opwarmen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Jan van Haasteren puzzel € 9,99”

Jan van Haasteren puzzel € 9,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “KOOKPAN 24 CM / HAPJESPAN Ø 28 CM € 12,99”

KOOKPAN 24 CM / HAPJESPAN Ø 28 CM € 12,99

  • Dirk
  • Geldig t/m 10 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Douwe Egberts Aroma rood van € 11,90 voor € 9,99”

Douwe Egberts Aroma rood van € 11,90 voor € 9,99

  • PLUS
  • Geldig t/m 10 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 11 december 2022