Gespot op Marktplaats! 6 x verzamelingen die te koop staan in Leiden

Door Lotte van den Elsen 15 april 2019

Je komt nog eens wat tegen op Marktplaats. Zo ontdekten wij dat er Leidenaren zijn die hele verzamelingen aanbieden via dit platform. We kwamen allerlei grappige dingen tegen, van speelgoed tot servies. Kijk even mee!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

My Little Pony

Beeld: Marktplaats

Nou, laten we maar niet beginnen met tellen, want dan zijn we wel even bezig. Deze enorme My Little Pony verzameling staat aangeboden op Markplaats. De verzameling bestaat uit pony’s, huisjes, accessoires en wagentjes. Liefhebbers mogen een bod uitbrengen.

Swieber, niet stelen!

Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden

We blijven even in de sfeer, want ook deze verzameling van Dora the Explorer zoekt een nieuw onderkomen. Het gaat om een grote verzameling van Dora spullen, waaronder een schilderij, badjas, koffer, boekjes, kleding en spelletjes. Je kunt zelf een bod doen.

Lepel verzameling

Beeld: indebuurt Leiden

Voor de verzamelaar: deze set van 11 tinnen lepels wordt aangeboden in Leiden via Marktplaats. Ze variëren in lengte tussen 11,5 en 20 centimeter en hebben bijzondere steeltjes. De prijs die gevraagd wordt is €25,-. Wil je de lepels via de post laten komen? Dan komt daar nog een schepje (pun intended) bovenop: de verzendkosten zijn €6,95.

Gotta catch ‘em all!

Beeld: Marktplaats

Pokémonfans kunnen hun hart ophalen in Leiden. Je kunt namelijk een verzameling Pokémonkaarten kopen. Het gaat om twee mappen met veel kaarten uit de Jungle Set en een aantal zeldzame exemplaren uit de Sun & Moon reeks. Op de verzameling kan geboden worden.

Voor de mad hatters onder ons

Beeld: Marktplaats
Beeld: Marktplaats

Ha theeleuten! Deze leuke verzameling theepotjes wordt te koop aangeboden in Leiden. De prijs staat op €17,50 maar je kunt ook zelf een bod uitbrengen.

Antieke boeken

Beeld: Marktplaats
Beeld: Marktplaats

Last but not least: ook deze verzameling antieke boeken wordt aangeboden. De verzameling bestaat uit acht boeken, waarvan de oudste uit 1658 komt. Bijzonder! De boeken zijn in wisselende condities. De vraagprijs is €100,-.

Lees ook:

Dit is -volgens het asiel- de liefste kat die ze hebben en hij zoekt nog een baas

Wij bij indebuurt zijn helemaal gek op dieren. Daarom vinden wij het ook jammer dat zoveel leuke en ...

Liefs uit Leiden #3: De Leidenaar, de student en de zombies

In deze columnreeks schrijft onze redacteur Lotte (25) wekelijks over wat zij meemaakt in de stad. D...

5 x daarom is Belgisch Biercafé Olivier dé plek voor een (eerste) date

Yes, je hebt eindelijk een date gescoord met die leuke jongen of meid! Nu het volgende dilemma: waar...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶