Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The word is out! Zara opent winkel in Leiden

Door Lidwien Arndt 30 juni 2020

Echt een verrassing was het eigenlijk al niet meer: er komt een Zara in het megagrote, vernieuwde winkelpand aan de Haarlemmerstraat. Al maanden ging het gerucht door Leiden, maar nu is het dan eindelijk officieel. 

Al in 2017 kwam het nieuws naar buiten dat er een megawinkel met meerdere verdiepingen in de Haarlemmerstraat zou komen. Voor de nieuwe winkel in de Haarlemmerstraat werd een aantal panden gesloopt.

Hardnekkige geruchten

Ondanks dat de bestemming nog niet bevestigd werd, weten we al enige tijd dat het bedrijf Dela Vastgoed de eigenaar is van de nieuwe panden. Dit bedrijf werkt onder meer in opdracht van het Spaanse modeconcern Inditex en daar valt Zara ook onder. En ook zonder bevestiging wist heel Leiden het zeker: er komt een Zara aan de Haarlemmerstraat.

November

En ja hoor, het gerucht is ein-de-lijk bevestigd door Centrummanagement Leiden. De winkel zou eigenlijk al eerder openen, maar door de coronacrisis liepen de werkzaamheden flink wat vertraging op. Als alles volgens planning verloopt, kunnen we in november voor het eerst winkelen in de Leidse Zara.

Lees ook:

Nieuw in Leiden: maak kennis met Café Scheltema

De stad borrelt en leeft weer! Van clubs die omgetoverd worden tot biergarten en hele pleinen die de...

Jawohl, sehr toll! Leiden krijgt een biergarten

Een biergarten is nou typisch iets in de categorie: hebben we nog niet in Leiden, maar willen we wel...

Going Nuts stopt en dit komt ervoor in de plaats

De oplettende kijker heeft het misschien al gespot; de ramen van Going Nuts hangen vol met posters w...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.