Pop-up art galerie Art & Aperitief is nu open in Leiden

Door Carin van der Meij 11 januari 2018

De Leidse Restaurantweek komt er weer aan… 22 januari gaat deze culinaire week van start. Om alvast in de stemming te komen is vandaag – 11 januari – de pop-up art galerie Art & Aperitief geopend in Leiden.

Art & Aperitief

Deze culturele hotspot kun je vinden aan de Marktsteeg 10 in Leiden. Het is een initiatief van Casper Faassen en LeidsLekkers, samen hebben zij vandaag – 11 januari – Art & Aperitief geopend. Van nu tot en met zondag 14 januari en van donderdag 18 januari tot en met 21 januari kun je naar deze pop-up art galerie komen. Het is een culturele ontmoetingsplek waar bezoekers gratis kunnen genieten van kunsttentoonstellingen en natuurlijk van een aperitief.

Tentoonstellingen

De tentoonstelling bestaat voornamelijk uit het werk van Casper Faassen. Je kunt iedere dag weer iets nieuws bewonderen in Art & Aperitief. Zo is er een samenwerking met LIFF, Marijn Rademaker en het Nationale Opera & Ballet. Het volledige programma check je hier.

Brownies & Downies Leiden

Nieuw! Brownies & Downies Leiden opent morgen zijn deuren

Er is een nieuwe hotspot in town: Brownies & Downies Leiden opent morgen - 10 januari - name...
Carin van der Meij - Geplaatst op 9 januari 2018
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.