Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pak je peddel: Feel Free SUP is nieuw in Leiden

Door Lidwien Arndt 5 augustus 2020

Leiden ontdekken vanaf het water, terwijl je al peddelend ook nog wat calorieën verbrandt? We hebben het natuurlijk over de hippe watersport ‘suppen’, stand-up paddling. Waar we in Leiden op verschillende plekken een bootje kunnen huren, is het iets langer zoeken naar een supboard. Máár, sinds kort zijn we weer een sup-verhuur rijker in Leiden: Feel Free SUP.

Leidenaren Flin en Dirk zijn de gezichten achter Feel Free SUP: “Tijdens de coronacrisis zochten we naar leuke, veilige dingen om te doen in de buurt. We wilden een supboard huren, maar konden in het centrum toen geen bedrijf vinden dat losse verhuur deed; als wij daar behoefte aan hebben, dan zijn er vast meer mensen!”

Suppen door Leiden

Die gedachte transformeerde tot eigen een bedrijfje aan de Hogewoerd. Een lekker centrale opstapplek om de grachten en de binnenstad te gaan verkennen. Flin: “We hebben routes uitgestippeld die mensen kunnen suppen. En in samenwerking met De Automatiek (onze buren) kunnen mensen ook een picknick- of borrelbox meekrijgen.”

Bij Feel Free SUP kun je een normaal supboard huren of een DUO-sup. Flin: “Op deze sup sta je samen op één board. Het vergt iets meer van je balans en een beetje vertrouwen. Superleuk om te huren als stel, een mooie relatietest.”

Praktische informatie

Kost dat? Voor twee uur betaal je €27,50. Een DUO SUP huur je vanaf €40,-. Je kunt ook sup-les krijgen! Check de website voor meer informatie en tarieven. 


Meer over Feel Free SUP ontdekken?

Feel Free SUP dienstverlening

Geopend08:00 - 20:00

Hogewoerd 62, Leiden

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

Sleutelstad Rapenburg kano varen

Peddelen maar! 3 x plekken waar je een kano of kajak huurt in de omgeving van Leiden

Misschien ben je al druk bezig met plannen voor de zomervakantie. En wie weet wil je met mooi weer w...
varen gracht boot water

Schip ahoy! 10 x een sloep huren in Leiden en omstreken

Heb je geen bootje, maar wil je tóch Leiden vanaf het water ontdekken? Dan is een sloep huren een he...

Nieuw in Leiden: deze zaken openden in juli 2020 (of kondigden aan dat ze komen)

Na maanden van mager nieuws over nieuwe zaken, begint de stad weer een beetje te leven. Dat is goed ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.