Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuws! Kleedvermaak opent een co-working space in de Haarlemmerstraat

Door Carin van der Meij 29 mei 2019

Een paar maanden terug vertelden wij jullie dat Kleedvermaak is gestopt met hun pop-up store en iets nieuws gaat beginnen: een co-working space. Eigenaresse Nienke was toentertijd op zoek naar een pand, maar laat ons nu weten dat zij een ruimte heeft gevonden in het centrum van Leiden. Wij vertellen je meer.

KV Headquarters

KV Headquarters is de naam van dit nieuwe initiatief (KV staat voor Kleedvermaak). Een co-working space waar flexwerkers een plekje kunnen huren om te werken, vergaderen, netwerken en workshops kunnen organiseren. Maar dat niet alleen… Nienke vertelt: “De ruimte wordt ingericht met meubels die worden gebruikt om aan te werken, maar zijn ook te koop. Er hangen ook nog tweehandskleding in de ruimte en nog meer spulletjes die te koop zijn. I Scream Coffee verzorgt vanuit hun koffiebar de koffie met wat lekkers, ook voor take away.”

Waar en wanneer?

Nu horen we je denken: klinkt tof, maar waar en wanneer gaat dit plaatsvinden? KV Headquarters kun je straks vinden op de Haarlemmerstraat 181, waar voorheen babykledingwinkel Name It gevestigd was. Nienke laat ons weten dat ze de komende weken het pand gaat opknappen en hoopt rond 17 juni open te gaan.


Meer over KV Headquarters ontdekken?

KV Headquarters werkplekken

Geopend08:30 - 18:00

Haarlemmerstraat 181, Leiden

Bekijk meer:werkplekken

Lees ook:

Kringloop Vintage Leiden gaat verhuizen naar de binnenstad

Wij hebben een verhuisbericht voor je! Kringloop Vintage Leiden pakt de boel in en gaat verhuizen va...

Kleedvermaak stopt met pop-up store en start iets nieuws

Wat spotten wij nu? Pop-up store Kleedvermaak aan 't Gangetje is dicht en zal zijn deuren ook niet m...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.