Kijkteris! In dit pand aan de Nieuwe Rijn komt een groot restaurant en wij weten welke

Door Carin van der Meij 16 oktober 2018

Oelala… In onze sleutelstad komt er volgend jaar een nieuw restaurant. Hebben wij je interesse gewekt? Mooi zo, want wij hebben natuurlijk alle details voor je.

Pavarotti

Laten we beginnen met het concept van dit toekomstige restaurant. Het gaat om het Italiaanse restaurant Pavarotti. Misschien gaat er bij deze naam wel een belletje rinkelen, er is namelijk al een vestiging van dit restaurant in Zoetermeer. De ondernemers gaan flink uitbreiden, want eind dit jaar opent er een vestiging in Delft en volgend jaar eentje in Leiden en Kijkduin.

IJssalon en terrasboot

Wat kun je hier verwachten? Nou uiteraard Italiaans eten, maar er komt ook een ijssalon in het pand. Je kunt niet alleen in het pand aan de Nieuwe Rijn 46 – 48 zitten, maar ook op hun toekomstige terrasboot. De eigenaren van het restaurant hebben namelijk een vergunning aangevraagd voor een nieuw terrasboot. Zo ziet de vestiging in Zoetermeer eruit:

Posted by Pavarotti Zoetermeer on Tuesday, 3 April 2018

Wanneer?

We moeten nog even geduld hebben voordat wij dit nieuwe Italiaanse stekje plus terrasboot kunnen uittesten. Begin 2019 krijgen zij de sleutel en gaat het klussen van start. Halverwege 2019 zal het restaurant opengaan. Wij houden je zoals altijd op de hoogte.

Lees ook:

lunch lunchen eten broodje uit eten restaurant lunch

Bon appétit! Dit zijn jullie 5 favoriete lunchspots in Leiden

Broodje kaas, tosti, panini met tomaat en pesto of een lekker soepje... Loopt het water je al in de ...

Even rondneuzen! 7 x bijzondere producten uit Leidse kringloopwinkels

Niets is zo lekker als struinen tussen spulletjes die andere mensen hebben weggedaan. Soms zitten da...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.