Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaasfonduerestaurant Femme Fromage keert terug op een nieuwe locatie

Door Carin van der Meij 9 september 2019

We willen niet heel cheesy doen, maar kaasliefhebbers zullen na het lezen van dit bericht een vrolijkere dag hebben. Het pop-uprestaurant Femme Fromage gaat de fonduepannen weer tevoorschijn toveren. 

In november 2018 maakten wij kennis met het kaasfonduerestaurant Femme Fromage. Drie maanden lang konden Leidenaren aanschuiven aan de fonduetafels aan de Nieuwe Beestenmarkt. En wat wordt er nu in ons oor gefluisterd? Het pop-uprestaurant keert 19 oktober terug.

Van oktober tot maart

Tot en met zondag 1 maart 2020 kun je elke zaterdag (17.00 – 22.00 uur) en zondag (16.00 – 21.00 uur) dineren in dit pop-uprestaurant. Dit keer wel op een andere locatie, op de hoek van het Noordeinde en de Rembrandtstraat. Femme Fromage heeft een samenwerking met restaurant Kitch&. Wat inhoudt dat op zaterdag- en zondagavond het restaurant is omgetoverd tot kaasfonduerestaurant. Reserveren kan vanaf woensdag 11 september via de Facebookpagina.

Permanent blijven?

Natuurlijk hebben wij ook gelijk gevraagd: bestaat er een kans dat Femme Fromage permanent blijft? De eigenaresse laat ons weten dat dit voor nu geen optie is, maar sluit niet uit vaker terug te keren als pop-up.


Meer over Femme Fromage ontdekken?

Femme Fromage restaurants en horeca

Rembrandtstraat 2, Leiden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

wijn drinken borrelen

Santé Wijnfestival keert terug en dit wil je erover weten

Hoe laat is het? It's wine-0-clock! Er komt namelijk weer een superleuk wijnfestival onze kant op. W...

VET! Je kunt een compleet nieuwe slaapkamer winnen van IKEA en dit is hoe

Heb jij de nieuwe catalogus van IKEA op je deurmat gekregen? Dan heb je ook de nieuwe slaapkamers ge...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.