Leiden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken in de nieuwe Coolblue-winkel in Leiden

Door Lidwien Arndt 20 mei 2020

In januari kondigden we het al aan: Leiden krijgt een Coolblue-winkel. De meesten van jullie kennen Coolblue waarschijnlijk als online winkel waar je echt van alles kunt kopen. Maar, sinds woensdag 20 mei kun je ook in de fysieke winkel in Leiden terecht voor je nieuwe tv, stofzuiger of telefoon(hoesje). Wij mochten als één van de eersten even binnenspieken in de winkel en zo ziet het eruit.

Let op: ga je op pad? Houd je dan aan de RIVM-richtlijnen. Vermijd drukte, blijf thuis bij verkoudheidsklachten en houd 1,5 meter afstand.

De nieuwe store zit in het midden van de Breestraat op nummer 103. Eerder zat Collectiv. by Swan in dit pand van 600 vierkante meter.

De opening

Coolblue pakte uit met confetti en ballonnen voor de opening. Elke klant die op woensdag 20 mei langskwam, mocht de winkel opnieuw ‘officieel openen’ waarbij ze een lintje mochten doorknippen en op de foto werden gezet.

Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden

Verdeeld in productwerelden

Binnen vind je vijf verschillende ‘productwerelden’: witgoed, televisies, audio, telefonie en laptops. Bij de televisies staan zelfs slimme tips op de muur beschreven, die je helpen bij het uitkiezen van een nieuw exemplaar. Dan is er ook nog een balie waar je pakketjes kunt ophalen en een servicepunt waar je je telefoon kunt laten repareren.

Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden
Beeld: indebuurt Leiden

Coronamaatregelen

De winkel heeft ook de nodige maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Zo staat er desinfectiemiddel bij de ingang, laat de winkel maar een beperkt aantal klanten binnen en krijgt iedere klant een eigen ‘Coolbluer’ die hem of haar helpt. Wil je liever niet in de rij staan voor de winkel? Maak dan van tevoren een persoonlijke afspraak. Lekker efficiënt!

CoolblueFietst

Vanaf woensdag 20 mei kun je ook blauwe fietsen spotten in de stad. Coolblue bezorgt pakketjes vanaf nu met de fiets bij Leidenaren thuis.


Meer over Coolblue ontdekken?

Coolblue warenhuizen

Geopend09:30 - 18:30

Breestraat 103, Leiden

Bekijk meer:warenhuizen

Lees ook:

Genieten op z’n Grieks: delicatessenzaak Rithymna is nieuw in Leiden

Al sinds maart hingen er grote papieren vellen voor de ramen van Breestraat 110, er werd verbouwd! O...

Nieuw binnen de Leidse singels: nacho’s van Nachoria

Nachoria is nieuw in Leiden en zoals de naam al doet vermoeden, bestel je hier nacho's! "Niet het ex...

Gespot: de nieuwe juice bar OHM aan de Nieuwe Rijn

Nog niet lang geleden introduceerden we Sliced op indebuurt Leiden, een nieuwe broodjeszaak aan de N...
  • Wil jij een 'Nieuw in Leiden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Leiden.